Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




03.06.2021

Безкоштовний вебінар "Про податкові перевірки" 4 червня 2021 р.

Інформаційний партнер – газета «Приватний підприємець»

Дніпропетровська торгово-промислова палата запрошує до участі у онлайн груповій консультації з фахівцями Головного управління Державної податкової служби у Дніпропетровській області, яка відбудеться 4 червня 2021 р. початок об 11:00, платформа Zoom.

Модеруватиме зустріч Ольга Целуйко, незалежний податковий та фінансовий консультант, керівниця Комітету підтримки малого і середнього бізнесу при Дніпропетровській торгово-промисловій палаті.

У період економічної кризи, викликаною пандемією, малий та середній бізнес розраховує на відповідну державну фіскальну політику та допомогу.
В Україні державою було тимчасово впроваджено наступні заходи https://sme.gov.ua/covid19-qa/#qa2, які пов’язані з накладенням мораторію на податкові перевірки, тимчасове скасування штрафів, податкові канікули, часткове погашення податкового боргу платників, звільнення від сплати податків та зборів ФОП 1-ї групи, відтермінування застосування PPO, продовження дії деяких ліцензій на період карантину, спрощений порядок введення в обіг засобів індивідуального захисту та інше.

В рамках заходу експерти ДПС нададуть відповіді на найбільш актуальні питання з боку МСБ за наступними напрямами:

  • На які перевірки діє мораторій, а які перевірки поновлено. План перевірок.
  • Нові методрекомендації від ДПС по проведенню перевірок бізнесу: коли підприємство опиняється в зоні ризику?
  • Запити, повідомлення, допуск до перевірки.
  • Карантинні обмеження податкових перевірок: випадки, практичні поради.
  • Перевірки в сфері ЗЕД. Нарахування пені. За який період можуть перевірити підприємство з урахуванням зупинення строків давності на період карантину.
  • Застосування РРО, актуальні обмеження. Хто може працювати без РРО.
  • Перевірки виконання вимог закону про фінмоніторинг при проведенні грошових переказів. Обмеження по сумам, поглиблена перевірка ризикованих операцій. Чи треба турбуватись контрагентам ризикованого підприємства?

Учасники вебінару мають можливість направити свої запитання фахівцям ДПС, (які будуть передані спікерам заходу без ідентифікації), та отримати відповідь публічно під час заходу.

Також представники МСБ для оптимізації роботи та мінімізації ризиків порушення податкового законодавства можуть отримати індивідуальну консультацію з боку незалежних фахових консультантів в рамках проекту СOVID19 БІЗНЕС КЛІНІКИ.

Спікери:

  • Оксана Мяч, заступниця начальника управління – начальник відділу перевірок у сфері матеріального виробництва управління податкового аудиту ГУ ДПС;
  • Микита Шахновський - начальник відділу перевірок фінансових операцій управління податкового аудиту ГУ ДПС;
  • Світлана Аратюнова - начальник відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту ГУ ДПС;
  • Ольга Целуйко, податковий консультант, голова Комітету підтримки малого і середнього бізнесу при Дніпропетровській ТПП

Реєстрація для участі у зустрічі та форма надання питань до спікерів доступні за посиланням: https://forms.gle/hyBdEMjUsgmty3Vw9

Участь безкоштовна!

Захід організовано Дніпропетровською торгово-промисловою палатою в рамках ініціативи COVID-19 БІЗНЕС-КЛІНІКИ проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини, і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

У випадку можливих запитань, прохання телефонувати нам (056) 374-94-10 (12) або писати на dnipro@bisc.org.ua.

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 2625

Мы на Facebook

Популярне