Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




26.07.2021

B2B Master-2021: Прорив року в управлінні та продажах. Підсумки Битви Кращих тренерів

Інформаційний партнер – газета «Приватний підприємець»

9 липня 2021 року в Києві відбулася XI Міжнародна бізнес-зустріч у форматі Битви кращих тренерів «B2B Master-2021: Прорив року в управлінні та продажах».

Як працюватимуть компанії майбутнього? Що забезпечить їм продажі і кваліфікованих продавців? Про це на Міжнародній діловій зустрічі говорили провідні фахівці в області менеджменту і продажів. У заході взяли участь понад 100 генеральних директорів, власників, менеджерів з продажу, комерційних директорів, менеджерів з маркетингу, HR-фахівців та ін. Організатор конференції B2B Медіа Група TradeMasterGroup.

Партнери конференції:

IT-Телеком Партнер - Phonet LLC

Консалтинг Партнер4Service Group;

Єкспертний Партнер - Евгений Тепляков

Партнер кава-брейківФеникс Инвест Трейд

Поліграфичний партнерПаперовий змій

Єкспертний партнер - Expert Partner

Експертний Партнер - Бізнес Психологи Україна

Модератором і ініціатором події стала Тетяна Ільєнко, засновниця TradeMasterGroup і Клубу Ефективних Коучів Youcoach, коуч керівників PCC ICF.

Костянтин Ліорек, відкрив серію виступів, в яких розповів про «Подорожі довжиною в життя. Як жити і працювати без кордонів». Оскільки, він побував більш ніж в 170 країнах світу і має великий досвід роботи в автомобільному бізнесі, спікер поділився інформацією, як можна поєднувати віддалену роботу з подорожами і жити в задоволення.

Далі учасники заходу прослухали виступ Григорія Осадчого, CEO Phonet LLC, який представив доповідь «Телефонія ефективних продажів». Спікер розповів про програмний комплекс АТС для бізнесу власної розробки Phonet, який забезпечує повний контроль над дзвінками компанії. О, багатому аналітичному функціонал продукту, який забезпечує вичерпну статистику дзвінків компанії і показав, як сервіси Phonet допоможуть поліпшити ефективність продажів для бізнесу.

Сесію «Антикризове управління компанією» відкрила Наталія Сушко, сертифікований експерт в області оцінки та розвитку бізнес-компетенцій. У підсумку спікер розібрала типові управлінські помилки, властиві лідерам. Це низький адаптивний стиль управління, неефективний зворотній зв'язок, дисбаланс між орієнтацією на результат і на людей, а також занадто низька гнучкість менеджерів.

Продовжила сесію Яна Олентир, CEO компанії YouCoach, член ICF, Executive коуч АСС ICF, яка представила доповідь на тему: «Антикризові інструменти майбутнього. Кидаючи виклик складним часам». Спікер в подробицях розповіла, як боротися з негативними моментами всередині команди, а також підкреслила роль самого керівника цьому процесі.

Кирило Солодкий, співзасновник 4Service Club в Україні та Казахстані, продовжив тему аналізу лідерів компаній. Його доповідь «Лідерство. Фундаментальні основи і про що ще не прийнято говорити». Спікер проаналізував концепцію лідерства під кутом впливу в системі міжособистісних відносин в колективі. На його думку, саме завдяки соціальному впливу лідер отримує необхідну для досягнення мети підтримку з боку інших членів спільноти.

Володимир Малічевській, власник і головний виконавчий директор ICPM Consulting, розповів про «Управління швидкістю мозку організації». Він відзначив величезне значення швидкості прийняття рішень для успішного функціонування підприємства міста і привів недоліки традиційної системи прийняття рішень на прикладі середньостатистичного колективу. Володимир переконливо довів, що багато часу і ресурсів компанії марнується, і недостатня швидкість прийняття рішень призводить до втрати в середньому від 8% до 15% річних доходів.

Продовжив сесію засновник і керівник компанії "Getmanchuk Group" Євген Гетманчук. Він виступив з доповіддю: «Agile в продажах та управлінні. Комплексні стратегії розвитку бізнес-гнучкості компанії». Спікер розповів про головні цінності Agile (люди важливіше процесів, співпраця з замовником приорітетніше за погодження умов контракту і т.д.). Також він представив комплексний підхід до розвитку навичок співробітників, детально зупинившись на кожному моменті.

Наступним спікером став Сергій Сліпченко, бізнес-тренер компанії NRG (NewRealGoal). Тема його презентації: «Ірраціональне управління». Спікер вивів піраміду управлінської майстерності, на нижній сходинці якої - ручне управління, а на верхній - ідеологічне управління, після чого розповів про головні чинники і ознаки кожного з рівнів.

Завершив цикл виступів в першій практичній сесії Андрій Левченко, бізнес-консультант, бізнес-тренер і підприємець, з темою: «Стратегія бізнесу/організації: як не видумати, а розрахувати і забезпечити». Спікер підкреслив, що компанія, яка не має стратегічної мети розвитку і конкретних планів по її досягненню, приречена дрейфувати поточними подіями з туманними перспективами на майбутнє.

Сесія «В2В продажі» почалася з виступу Валерія Глубоченко, одного з творців тренінгового ринку України. У доповіді «Як ми поліпшили конверсію і середній чек, впроваджуючи чек-лист за вхідними дзвінками в В2В продажах» він на підставі власного досвіду дав практичні поради щодо поліпшення продажів, і як наслідок - збільшення прибутковості компанії.

Тему підхопив Євген Тепляков, сертифікований бізнес-тренер і коуч європейського стандарту. Його доповідь називалася «Емоції в продажах або як допомогти клієнту швидко прийняти позитивне рішення за вашою комерційною пропозицією». Спікер зазначив, що саме емоції є головним фактором для здійснення покупок, саме на них і повинен орієнтуватися сучасний продавець.

Юрій Горнєв, засновник тренінгової компанії Expert Partner, в своїй доповіді «Переконання - «сірий кардинал» в сучасних переговорах» торкнувся однієї з важливих складових мистецтва продажів. Спікер підкреслив, що розуміння психології покупця грає чи не найважливішу роль в успіху продажів. Він навів ряд прикладів із сучасної історії, як переконання допомогли поставити на ноги всім відомі світові компанії.

Цікавим і оригінальним виявився виступ Сергія Ліщука, міжнародного консультанта і експерта-практика з 25-річним стажем. У своїй доповіді «Секс-підхід до продажів» він провів паралелі між комерційними продажами і полюванням дівчат на олігархів. На перший погляд в абсолютно різних процесах при більш детальному аналізі виявилося багато спільного.

Наступним виступив Іван Фролков, засновник консалтингово-освітньої компанії «Формула продажів», з презентацією доповіді на тему: «Психологія продажів. Як мислить твій покупець». Спікер дав поради для роботи з клієнтом, в залежності від його типу бізнесу - малий, великий або дистриб'ютор, а також навів детальний аналіз типових портретів покупців з визначенням головних моментів, на яких слід сконцентруватися при роботі з ними.

Завершив сесію «В2В продажів» Борис Жаліло, бізнес-тренер 2016-2019 р.р., Золотий тренер СНД. Він представив доповідь «Сила впливу в продажах і переговорах». Спікер продовжив думку попередніх доповідачів про необхідність працювати з емоціями, психологією покупця. Він розібрав кілька практичних кейсів, в яких продемонстрував, які інструменти слід використовувати для подолання частих заперечень і відмовок.

Конференція проходила в форматі Битви кращих тренерів, а це значить, що учасники заходу мали змогу оцінити спікерів і за підсумками голосування були обрані кращі тренери цього року.

У першій сесії «Антикризове управління компанією» Золотими тренерами були визнані Андрій Левченко та Кирило Солодкий. Диплом Срібного тренера отримав Сергій Сліпченко, а Бронзовими тренерами стали Володимир Малічевскій і Яна Олентирь.

У другій сесії «В2В продажів» Золотим тренером став Євген Тепляков. Диплом Срібного тренера отримав Іван Фролков, а Бронзовим тренером став Валерій Глубоченко.

Організатор XІ Міжнародної Бізнес-зустрічі у форматі Битви Кращих тренерів, B2B Медіа-група TradeMasterGroup, вітає учасників конференції з набутими знаннями і новими знайомствами, а тренерів з національним визнанням!

До зустрічі - адже ми завжди раді бачити нас наших конференціях!

Висновки події за посиланням!

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 2554

Мы на Facebook

Популярне