Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




15.08.2019

Як отримати кредит якщо у вас погана кредитна історія

Отримати кредит онлайн в наш час досить легко, тому що в багатьох компаніях є можливість оформити мікропозику. Умови її надання дещо відрізняються, але на сайтах є можливість їх порівняти і знайти найкращий для себе варіант. Деякі компанії дають перший займ на картку безкоштовно, тому якщо це перший кредит і вас задовольняє сума і термін кредитування, а також вас не стосуються вікові обмеження, то краще взяти його саме в таких компаніях. Можливо також зразу перейти на сайт мікрофінансової установи і уважно вивчити умови надання та повернення кредиту, дізнатися чи є можливість погасити його достроково, а також що чекає людину, яка не змогла повернути кредит вчасно?

Що робити людям з поганою кредитною історією

Навіть, якщо була затримка з поверненням попереднього кредиту, це не означає, що буде неможливо отримати новий кредит. Адже просрочка може створитися, якщо була затримка в переказі плати за кредит банком, або терміново довелося виїхати у відрядження в місцевість, де існують проблеми з доступом до інтернету. Деякі МФО дають кредити навіть таким позичальникам, якщо вони не мають боргів зараз. Інколи кредит дають з підвищеними відсотками, зате якщо не допускати затримок у подальшому, то є можливість покращити свою кредитну історію. Щоб мати більше можливостей отримати кредит, потрібно подати заявки одразу в декілька кредитних установ. Якщо отримана відмова, то слід перевірити, чи не зробили ви помилку при заповненні анкети. Бувають відмови також, якщо банківська карта має ліміт на проведення операцій в інтернеті, або вона заблокована, чи сплив термін її дії. Інколи допомагає подання заявки в інший день, коли пройшло обновлення даних.погана кредитна історія

Вікові обмеження

В більшості кредитних установ є можливість отримати кредит з 18 років, адже саме у молодих людей найчастіше виникає потреба терміново взяти гроші Україна. Також важче отримати кредит літнім людям, після 60 років. Однак і вони можуть отримати кредит, інколи навіть до 90 років, тому якщо потрібно швидко отримати гроші, подавайте заявка туди, де не існує вікових обмежень. Знайти такі установи є можливість на сервісі Кредітано.

Переваги мікрокредитування

Для отримання мікрокредиту не потрібні:

  • довідка про дохід;
  • поручителі;
  • йти до установи;
  • чекати, коли відкриється офіс.

Установи працюють цілодобово, отримати гроші є можливість дуже швидко і майже без відмов. Якщо вірно вібрати установу, то переплати майже не буде.

Количество просмотров: 1421

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5