Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




19.08.2022

Як перерахувати гроші з картки на картку онлайн за лічені хвилини

Сьогодні є кілька способів, як перерахувати гроші з картки на картку онлайн. Перекази за допомогою мобільних застосунків стягують менше комісій, ніж традиційні способи. Такі транзакції зручні, оскільки перерахувати на картку потрібну суму можна за декілька кліків. Просто завантажте програму на свій мобільний пристрій, пройдіть швидку систему реєстрації та надсилайте кошти місцево або за кордон, у тому числі й з Польщі в Україну.

Як перерахувати гроші з картки на картку: короткий огляд можливих варіантів

Є кілька способів, як скинути гроші з картки на картку. Зверніть увагу на наступні варіанти, що використовуються найчастіше.Переказ грошей з картки на картку

  • Ваш банк. Провести будь-які транзакції зі свого банківського рахунку можна онлайн, через телефон або відвідавши банківське відділення.
  • Компанії з грошових переказів. Спеціалізовані компанії з переказів, такі як Western Union, MoneyGram, WorldRemit, Ria Money Transfers тощо, дозволяють надсилати гроші онлайн за допомогою вашої кредитної картки. Ці постачальники дають можливість оплачувати онлайн-перекази, а також здійснювати особисті транзакції.
  • PayPal. Пов’яжіть свою кредитну картку з обліковим записом PayPal, щоб здійснити переказ за кордон. Комісія становить від 2,9% суми переказу.
  • Rebell Pay - https://www.rebellpay.com/. Сервіс дає можливість переказувати гроші з карти на карту швидко та просто. Не треба створювати електронні гаманці, гроші перераховуються відразу на рахунок одержувача. Все, що потрібно для транзакції, це телефон та номер будь-якої платіжної картки Mastercard чи Visa.

Перш ніж переслати гроші з картки на картку, перевірте комісії для кредитних і дебетових карток.

Порівняйте провайдерів перед тим, як перерахувати гроші з картки на картку

Два важливі фактори – комісія за переказ і обмінний курс – перевіряються найчастіше. Також є кілька інших критеріїв, на які треба звернути увагу порівнюючи компаній, які ви потенційно можете використовувати для того, щоб провести фінансову операцію.

  • Перший з них – загальна вартість переказу. Це сума після визначення курсу обміну, додавання комісії за переказ і врахування будь-яких додаткових платежів. Крім того, ознайомтеся з компаніями та подивіться, чи проводяться у них якісь спеціальні акції або доступні купони, щоб заощадити кошти.
  • Інша річ, яку слід враховувати, це скільки часу знадобиться, щоб гроші дісталися до запланованого напрямку. Багато компаній здійснюють перекази за лічені хвилини. Однак, залежно від країни, суми грошей, що надсилаються, і деяких інших факторів, перекази можуть тривати довше. Знайдіть тривалість часу, яка буде найкращою для вас і другої особи.
  • Важливим питанням є з’ясування того, чи можна скасувати переказ, якщо виникне така потреба, і як довго ви повинні це робити.

Нарешті, ознайомтеся з відгуками клієнтів про компанію. Подивіться, що говорять про неї люди, які дійсно користувалися цією послугою. Загалом, чи позитивні відгуки? Що люди сказали про рівень задоволеності обслуговування клієнтів у кожній компанії? Чи послуга була швидкою, безпечною та надійною? Усе це необхідно з’ясувати, перш ніж прийняти рішення про остаточний сервіс, яким ви будете користуватися.

Количество просмотров: 822

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5