Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




20.06.2023

BAS продукти - найпопулярніші конфігурації бухгалтерії BAS.

BAS Продукти - це справжній чарівний паличка для малих і середніх компаній, яка допомагає керувати всіма аспектами їх діяльності.

Це такий універсальний помічник, який робить ваше життя легшим і продуктивнішим. Одна система, яка охоплює всі ваші потреби - чи може бути щось краще?

BAS Бухгалтерія - це той друг, який взяв на себе всю рутинну роботу з бухгалтерії і податків. Забудьте про нудні числа і складні форми - тепер ви можете легко вести облік своєї компанії.

Від початкових документів до продажів - все під контролем!

А якщо у вас багато розрахунків заробітної плати, то BAS Бухгалтерія КОРП буде вашим найкращим другом. Вона знає все про складні розрахунки зарплати і миттєво вирішує всі ваші проблеми. Забудьте про податкові звіти - ця система зробить все за вас!

Якщо ви займаєтеся торгівлею, BAS Управління торгівлею стане вашим надійним партнером. Вона підніме вашу продуктивність на новий рівень і надасть вам оперативну інформацію про все, що відбувається. Ви зможете приймати правильні рішення на основі швидких звітів - це справжня мрія кожного торговця!

Аграрна галузь також не залишена поза увагою. BAS АГРО. Бухгалтерія - це справжній геній, який знає все про облік сільськогосподарських підприємств. Ви зможете автоматизувати процес виробництва, переробки та торгівлі сільськогосподарською продукцією. Забудьте про непотрібний головний біль - ця система вирішить все за вас!

BAS Роздрібна торгівля - це ідеальний помічник для власників магазинів. Ви зможете вести облік товарів на складах і коштів в касах. Ця система легко спрацює як робоче місце касира. Легка і зручна - вона просто створена для автоматизації вашого магазину!

А якщо ви малий бізнес, то BAS Малий бізнес - це саме те, що вам потрібно. Ви отримаєте широкий спектр інструментів для управління вашою компанією. Власники зможуть керувати бізнесом ефективніше, а співробітники зможуть працювати продуктивніше. Ця система - ваш найкращий помічник у розвитку бізнесу!

  • Конфігурація BAS Бухгалтерія - 8400 грн.
  • Конфігурація  BAS Бухгалтерія КОРП - 24000 грн.
  • Конфігурація  BAS Управління торгівлею - 10800 грн.
  • Конфігурація  BAS Роздрібна торгівля - 8400 грн.
  • Конфігурація  BAS АГРО. Бухгалтерія - 14400 грн.
  • Конфігурація  BAS Малий бізнес - 10800 грн.
  • Конфігурація  BAS Комплексне управління підприємством - 64800 грн.

Нехай BAS Комплексне управління підприємством стане вашим незамінним партнером у розвитку вашого бізнесу!

Количество просмотров: 536

Архив новостей

Октябрь 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3