Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




28.02.2021

Різноманітни товари для гравців

Офіційне визнання кіберспорту призвело до його швидкого розповсюдження. З'явилася навіть нова субкультура геймерів, до якої відносяться не лише учасники змагань, але і люди, що цікавляться комп'ютерними іграми і багато часу проводять за грою. Зважаючи на велику кількість таких людей для них інтернет магазин https://fragstore.com.ua запропонував велику кількість різноманітних товарів. Це не лише меблі та обладнання, що підвищують комфорт та швидкість гри, але і безліч сувенірної продукції та товарів, що підтверджують належність до цієї співдружності. Серед товарів пропонується:

  • одяг з зображеннями улюблених героїв популярних ігор, аніме та коміксів;
  • ігрові комп'ютери та комплектуючи;
  • столи та крісла для гравців;
  • аксесуари та сувеніри;
  • ігри та комікси;
  • сувенірні фігурки героїв.

На сайті досить багато чашок незвичного дизайну, кожна з них нагадуватиме улюбленого героя і не може не сподобатись. А якщо ви мрієте порадувати свого друга, то такий подарунок він неодмінно оцінить і завжди коли буде пити чай або каву, буде згадувати вас. Взагалі будь який товар з цього сайту стане найкращим подарунком для геймера. На свято всіх закоханих є можливість обрати парний подарунок. Це може бути щось з одягу, або чашки, на яких зображені герої, що на протязі багатьох років радують своїх фанатів.чашки для гравців

У компанії є також шоурум у Києві, де є можливість ознайомитись ближче з асортиментом і купити те, що сподобалось. Всі товари оригінальні і мають всі необхідні свідоцтва та сертифікати. Якщо вам сподобався товар, якого зараз немає в наявності, то залишивши адресу своєї електронної пошти, ви отримаєте повідомлення, що товар вже є у продажу. Доставка по Україні здійснюється службою "Нова пошта" по її тарифам. При вартості замовлення від 1000 гривень доставка у відділення безкоштовна, оплачується лише накладений платіж.

Для деяких товарів можлива "оплата частинами" та "Миттєва розстрочка" від ПриватБанку. На всі товари розповсюджується гарантія від виробника або магазину. На сайті є пояснення у яких випадках гарантія не надається. Слід обов'язково ознайомитися з цим розділом ще до розпакування товару. Якщо ви бажаєте повернути товар впродовж 14 днів, то він не повинен мати слідів використання, пошкодження заводських пломб. Потрібно також зберегти упаковку та товарний чек на покупку.

Радуйте своїх знайомих геймерів подарунками, адже можливо вони колись стануть чемпіонами і отримають грошову винагороду.

Количество просмотров: 1425

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5