Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




04.05.2020

Корпусні меблі Lori від виробника – економія та ексклюзивний дизайн

Дубова деревина вважається елітною сировиною, адже вирізняється винятковою довговічністю та має безліч «практичних» властивостей: вона не псується, не гниє та не пліснявіє. На поверхні виробу, виготовленого з цього міцного матеріалу, точно не з’являться потертості та вм’ятини.

Дуб має дуже красивий унікальний малюнок і приємну фактуру. Корпусні меблі на замовлення з дубової деревини – етажерки, столи, комоди та тумби – це справжній витвір мистецтва. Щоб підкреслити красу корпусу, майстри обробляють деревину якісними лаками та фарбами. Це дійсно ексклюзивні речі, які доповнять будь-який сучасний інтер'єр у стилі кантрі, нео-класика, фьюжн, шеббі-шик та екостилі.

Переваги корпусних меблів із дерева

Якщо ви шукаєте одночасно стильні та довговічні меблі, звертайтеся безпосередньо до виробника Lori. По-перше, це чудова можливість зекономити кошти, а по-друге, ви отримаєте дійсно якісну продукцію. Для виробництва корпусних меблів із дерева майстри Лорі використовують тільки якісну дубову сировину. Цей матеріал є дуже популярним, і ось чому.

  • Довговічність. Середня тривалість «життя» дуба – три-чотири сотні років. Предмети, виготовлені з цього матеріалу, вирізняються неймовірною довговічністю. Якщо дубові меблі потребуватимуть оновлення, ви можете замовити реставрацію у виробника.
  • Найкращий масив деревини. Дубові столи та комоди коштують дорого, проте якість виправдовує ціну. Lori мебель виготовляють лише з найкращого масиву без дефектів.
  • Антисептичні властивості. Дубові комоди та столи не пліснявіють та не гниють, адже мають антисептичні властивості. Дуб не псується навіть за постійного контакту з рідиною.
  • Екологічність. Продукція є повністю безпечною для здоров'я та підходить навіть для дитячих кімнат і приміщень, де живуть алергіки.

Купити якісні меблі з дуба можна в інтернет-магазині Lori. Звертайтеся, і менеджер магазину допоможе вам підібрати вдалий варіант під будь-який інтер'єр.

Корпусні меблі від виробника Lori: технологія обробки

Деревина – дуже складний в експлуатації матеріал. Щоб підвищити його стійкість до зовнішніх впливів, спеціалісти компанії Lori використовують сучасні технології.

  1. Повздовжні розпили. Дубова деревина збільшується за умови підвищення рівня вологості в приміщенні, тому дерев’яні вироби з часом можуть тріскатися та втрачати форму. Щоб цьому запобігти, спеціалісти компанії роблять повздовжні розпили на внутрішніх поверхнях стільниць. Це забезпечує зміну розміру без втрати форми та появи тріщин.
  2. Поперечні ребра жорсткості. Дерев’яні щити можуть вбирати вологу та вигинатися в той чи інший бік. Щоб уникнути цього, майстри зміцнюють меблі поперечними ребрами жорсткості.
  3. Алюмінієві направляючі. Алюмінієвий профіль грає роль ребра жорсткості, що запобігає перекошуванню частин столу при зсувані та зміцнює виріб.
  4. Покриття. Чим товстішими будуть стінки меблів, тим меншою буде вірогідність їх розтріскування. Майстри компанії Lori склеюють щити з кількох деталей – вони прикріплюють на основу ламелі з фасадних деталей товщиною 4 мм. Ця технологія не має нічого спільного з методикою шпонування, адже шпоновані меблі складаються із тирсоплити, вкритої листами товщиною 0,6 мм.

Компанія Lori закуповує деревину, яка росте в полтавських лісгоспах, на державному аукціоні. Це свідчить про високу якість сировини та її відповідність екологічним та радіологічним нормам. Замовляйте корпусні меблі від виробника Lori, і у вашій оселі з'являться стильні, безпечні та довговічні вироби.

Количество просмотров: 885

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5