Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




11.02.2019

Арахісове масло і схуднення - спростовуємо міфи

Арахісове масло - важливий елемент дієти для схуднення? Важко повірити, враховуючи міфи, присутні в суспільній свідомості.Однак, коли ми відкидаємо їх і враховуємо факти, підтверджені останніми роками університетським середовищем, то відносини арахісового масла з дієтою не будуть такі далекі.

Немає прекрасної дієти

Між казками, ви повинні покласти історії про чудові дієти, які змусять вас досягти своєї фігури мрії. Автори і прихильники окремих дієт заохочують нас відмовитися від багатьох продуктів, делікатесів, від яких важко відмовитися. Часто стискає нас у шлунку, почуття не дають спокою, ми просто хочемо дотягнутися до делікатесу, солодощів.

Добрий вибір є основою

Ми не повинні взагалі відмовлятися від перекусів, тому що вони не несуть нічого поганого. Мистецтво полягає в вмілому підборі смакоти, яку ми можемо собі дозволити. Одним з них є арахісова паста, яку можна купити тут https://greenfood.in.ua/tovary/gorihova-pasta/arahisova-pasta/! Відгодівля, калорійність, позбавлені вітамінів і поживних цінностей? Стоп! Ми спростовуємо міфи про арахісове масло!

Арахісове масло містить корисні ненасичені жирні кислоти

У свідомості багатьох людей, які люблять арахіс, вона затвердилася, що їх слід уникати, тому що вони висококалорійні. Нічого більш неправильного! Арахісове масло багате ненасиченими жирами, які сприяють спалюванню жирових відкладень. Ці кислоти ефективно запобігають відкладення жиру в області талії за допомогою прискореного згоряння. Завдяки цьому ми можемо втратити кілька зайвих кілограмів.

Це підтверджується дослідженнями, проведеними в Університеті Бостона - Гарвардської школи громадського здоров'я. За їхніми результатами, жінки, які харчувалися арахісовим маслом два або більше разів на тиждень, втрачали вагу швидше, ніж ті, хто виключав масло з їх раціону! На результат вплинуло те, що перша група замінювала висококалорійні закуски вершковим маслом, тоді як друга група не здалася, їдячи, наприклад, чіпси, шоколадні торти або шоколадні батончики.

Розрізняй жири

Висновок з цих досліджень полягає в тому, що в підході до лікувань і перекусів найважливішою є здатність розрізняти ненасичені жири (включені, серед інших, в арахісове масло) з насичених. По-перше, повністю виключення жиру з раціону не обов'язково, і навіть може бути нецікавим. Американський дієтолог Джонні Боуден підтримує тезу про нешкідливість жирів, посилаючись на спеціалізовані дослідження. Вони показують, що помірне споживання жиру може сприяти втраті непотрібних кілограмів.

Звичайно, це ненасичені жири, які, знижуючи рівень холестерину в крові, сприяють зниженню ризику серцевих захворювань і серцевих нападів. З іншого боку, насичені жири, вживані з їжею, можуть призвести до протилежних ефектів, а отже, збільшити ризик захворювань системи кровообігу і підвищити рівень холестерину.Найбільш важливою відмінністю в контексті використовуваних дієт є те, що ненасичені жири містили, серед інших, в арахісовому маслі вони викликають відчуття ситості, що супроводжує нас протягом тривалого часу. Завдяки цьому ми їмо менше їжі, зокрема, менш нездорові перекуси. Звичайно, все відповідає приказці, що "все добре, але в міру".

Арахісове масло заповнює і є калорійним? Міф повалений!

Арахіс повний вітамінів. Арахіс з якого виникає смачна вершкова консистенція масла, є джерелом вітамінів і мінералів, необхідних для нормального функціонування організму. Серед вітамінів, що містяться в такому маслі, слід згадати вітаміни групи В, вітамін А, що впливає на правильний розвиток кісток і роботу органу зору, вітамін Е, який необхідний для нормального функціонування системи кровообігу і забезпечує належний хід обміну речовин.

Дорогоцінний ніацин

Це ще не все. Крім згаданих вітамінів, арахісове масло також містить цінний ніацин, який відповідає за ефективне функціонування травної і нервової системи і не менш важливу фолієву кислоту. Останнє, крім поліпшення функціонування травної та нервової систем, виконує важливі функції в період підліткового віку і розвитку людини з раннього віку.Арахісове масло також є важливим джерелом легкозасвоюваного рослинного білка. Завдяки цьому він особливо рекомендується людям, які є вегетаріанцями або обмежують споживання м'яса.

Количество просмотров: 2362

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5