Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




12.11.2023

В якому віці можна робити лазерну епіляцію?

Лазерна епіляція – це прогресивна методика видалення небажаного волосся, яка набула неабиякого поширення серед людей, що прагнуть надовго позбутися надокучливого волосся. Однак, одним з основних питань є вік, з якого можна почати проводити лазерну епіляцію. У цій статті ми дослідимо вікові особливості та рекомендації для проведення лазерної епіляції, розглянемо безпекові аспекти та можливі обмеження залежно від віку пацієнта. Дізнайтесь, як вибрати оптимальний момент для початку процедури та досягти бажаного результату.

Чи можна робити лазерну епіляцію підліткам?

Найпоширенішим в цьому контексті є запитання з якого віку безпечно розпочати процедуру лазерної епіляції для підлітків. На перший погляд, це рішення може здатися ідеальним для неповнолітніх, які стикаються з надокучливим волоссям. Проте, важливо враховувати декілька факторів. Перш за все, фізіологічні особливості та ріст організму підлітка можуть вплинути на результати процедури. Далі, дерматологічний стан шкіри підлітка та його здоров'я мають бути належним чином оцінені перед лазерною епіляцією.

Лазерна епіляція в 14 років

В 14 років волосся підлітків може бути ще не бути стійким, надто світлим і знаходитися в активному рості. Варто уточнювати індивідуально у фахівця, чи вже можна починати процедуру. Зазвичай в такому віці рекомендують відкласти процедуру окрім рідкісних випадків. 

Лазерна епіляція в 15 років

У цьому віці вже можна розглядати епіляцію лазером, але важливо звернути увагу на консультацію з лікарем та дерматологом для оцінки шкіри та росту волосся. Якщо воно достатньо темне, густе, а стрижні товсті, то процедура може бути доцільною.

Лазерна епіляція в 16 років

На цьому етапі лазерна епіляція може бути ефективною для багатьох підлітків. Однак, попереднє засвідчення лікаря та згода батьків є необхідними перед проведенням процедури.

Лазерна епіляція в 17 років

У 17 років лазерна епіляція може бути досить безпечною та ефективною для більшості підлітків, за умови, що вони мають стабільний ріст волосся і здоровий стан шкіри. Рекомендується консультація зі спеціалістом та дотримання всіх рекомендацій.

Чинники від яких залежить в якому віці варто робити лазерну епіляцію

При визначенні віку для лазерної епіляції важливо враховувати кілька ключових чинників, які можуть впливати на безпеку та ефективність процедури:

  • Ріст та розвиток організму. Підлітки продовжують фізіологічно рости, і важливо, щоб їхні органи та тканини були стабільними перед початком лазерної епіляції;
  • Стабільність волосся. Воно повинно бути настільки темним та густим, щоб лазер міг ефективно розпізнати та вплинути на фолікули;
  • Стан шкіри. Шкіра повинна бути здоровою, без запалень або інших дерматологічних проблем, які можуть ускладнити процедуру;
  • Згода батьків. Для неповнолітніх підлітків може знадобитися згода батьків чи опікунів для проведення лазерної епіляції;
  • Індивідуальні рекомендації фахівця. Важливо звертатися до лікаря-дерматолога або фахівця з лазерної епіляції для консультації та визначення оптимального віку для початку процедури.

Де в Києві безпечно робити лазерну епіляцію неповнолітнім?

Сьогодні ми визначили в якому віці можна робити лазерну епіляцію, проте слід пам'ятати, що ця процедура вимагає особливої уваги до безпеки та якості послуг. Одним з найкращих варіантів в цьому контексті є мережа центрів лазерної епіляції laserville.com і ось чому:

  • Технологія Moveo. Відрізняючись від звичайних пристроїв, технологія Moveo при використанні лазерної установки MOTUS AX підходить для будь-якого фототипу шкіри, є повністю безболісною і дозволяє засмагати вже на третій день після процедури;
  • Кваліфікований персонал. Спеціалісти мережі мають медичну освіту та досвід роботи від двох років;
  • Затишна атмосфера. Команда салону прагне забезпечити приємний клієнтський досвід для гостей – вони пропонують напої, смаколики та навіть ігровий дитячий куточок;
  • Високі стандарти гігієни. В салонах LaserVille використовують виключно одноразові допоміжні матеріали;

Вибір LaserVille – це запорука безпеки та якісної лазерної епіляції для неповнолітніх!

Количество просмотров: 889

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5