Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




20.11.2019

Пошук нерухомості

У багатьох людей виникає потреба купити або орендувати житло або комерційну нерухомість. Щоб знайти приміщення, що задовольняє всім вимогам треба докласти багато зусиль. Якщо потрібно продати, або здати в оренду свою нерухомість, то це теж не зовсім просто, адже потрібно вірно скласти договір, щоб не отримати замість свого облаштованого приміщення руїни, що потребують коштовного ремонту. Найкраще в обох випадках звернутися до посередника, у якого є велика база клієнтів, і яким буде значно легше підібрати нерухомість, що задовольнить обидві сторони. Крім того посередники знають середню вартість приміщень різної категорії і порекомендують реальну ціну для обох сторін.

На сайті https://vison.com.ua/ є можливість шукати нерухомість по базі агентства нерухомості «VISON», що працює в місті Тернопіль. Свою компетентність і професіоналізм підтвердило званням «Народного бренда», яку воно отримало в номінації «Агентство нерухомості» в 2016 році. Немає можливості і часу регулярно передивлятися пропозиції, то є можливість скористатися послугою ексклюзивного пошуку по запиту клієнта. Виказавши свої побажання по розташуванню, площі, поверху, наявності ремонту і таке інше замовник чекає пропозицій, які йому підшукають співробітники агентства.

Є можливість не хвилюватися, що після укладення угоди виникнуть якісь суперечки, адже документи на кожну нерухомість ретельно перевіряються, тому натрапити на шахраїв неможливо. Щоб надавати якісні послуги всі співробітники агентства нерухомості стежать за змінами законодавства, проходять тренінги і є справжніми професіоналами, тому в агентстві замовляють і послуги по узаконенню перепланувань та самобудов.

Досить часто потребується експертна оцінка нерухомості при його приватизації, отриманні спадщини, оформленні кредиту під заставу майна, даруванні, купівлі продажу, та інших операціях. Так оцінка буде зроблена швидко і на професійному рівні при наданні всіх необхідних документів, перелік яких надається на сайті. Агентство має всі необхідні документи, що дозволяють виконувати експертну оцінку.

Количество просмотров: 1126

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5