Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




12.06.2021

Комерційна нерухомість в новобудовах

Для більшості бізнесів наявність приміщень, що використовуються під офіс, склад, виробництво чи надання послуг обов'язкове. Слід дуже уважно підійти до його вибору, адже від цього може залежати прибуток компанії та зручність для її працівників та клієнтів. Тому таким великим попитом користується комерційна нерухомість в новобудовах у Львові та інших населених пунктах. Адже для новобудов використовуються сучасні матеріали та технології, вона енергоефективна та безпечна.

Важливо вирішити також що буде краще оренда, або купівля комерційної нерухомості. При оренді ви будете залежні від її володарів, які можуть не продовжити з вами договір, або підняти ціну на оренду. Крім того якщо ви вкладете велику кількість грошей в пристосування приміщення під ваші потреби, то при переїзді їх не можливо буде повернути. З іншого боку при оренді є більша мобільність і якщо бізнес не піде, або місце розташування нерухомості не підійде, то відмовитися від оренди буде легко. Купівля потребує вкладення значних коштів, але ви будете залежати лише від себе.

Орендувати комерційну нерухомість є можливість в бізнес центрах, або в житлових комплексах. Тут багато що залежить від напрямку бізнесу. Якщо житловий комплекс великий і поруч немає конкурентів, то він підійде для розміщення:

  • магазину;
  • аптеки;
  • перукарні;
  • спортзалу.

комерційна нерухомість під магазинВ залежності від розміщення новобудови клієнтами таких закладів стануть в більшості лише мешканці новобудови, або до них приєднаються також перехожі, або мешканці сусідніх районів. Слід дізнатися чи є можливість підключитися до комунікацій, особливо якщо устаткування потребує підвищеної кількості води або електроенергії. Приміщення також повинне задовольняти вимоги по його площі та планування, чи має воно окремий вхід з вулиці, чи можливо розмістити на фасаді рекламу закладу.

Купувати або орендувати приміщення потрібно саме вам, адже це залежить від ваших намірів, та вільних коштів. В будь-якому разі потрібно вірно прорахувати наслідки і при оренді ретельно узгодити права та обов'язки сторін, а при купівлі досконало перевірити у забудовника дозволи на земельну ділянку і будівництво.

Количество просмотров: 1269

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5