Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




27.03.2023

«Приватний підприємець» про: звітування ФОП-загальносистемником за 2023 рік; особливості оподаткування у ФОП-єдинника, який отримав грант

У «Приватному підприємцеві» за 20–26 березня до уваги читачів така актуальна інформація.

У блоці законодавчих новин повідомимо, зокрема, про: новий термін проведення документальних перевірок бюджетного відшкодування ПДВ; обов’язок протягом п’яти років зберігати документи, пов’язані з обчисленням та сплатою податків; реформу рибної галузі; зміни в накладенні штрафів за порушення законів про працю; запровадження з квітня нових форм податкової накладної та податкової декларації з туристичного збору.

Одну зі статей адресуємо ФОП-загальносистемникам, які зобов’язані за підсумками року звітувати про розмір отриманого доходу й нарахованих податків та зборів на цей дохід. Докладно розглянемо, що змінилося у звітуванні й на чому зосередити увагу.

На сторінках газети розповімо й про особливості оподаткування у ФОП-єдинника, який отримав грант на розвиток власної справи.

Про грант, а саме про те, як отримати грант на розвиток саду чи теплиці, вам розповість Мінагрополітики.

А Держпраці проконсультує про: декларування відповідності нехарчової продукції вимогам технічних регламентів; надання органами державного ринкового нагляду підтримки з питань здійснення державного ринкового нагляду.

Отож читаймо, працюймо й перемагаймо!

 

 

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 2041

Новий номер!

  • Заниження річного обсягу доходу в декларації ФОП – єдинником 2-ї групи: чи є відповідальність?
  • Сума внесеної на ФОП-рахунок готівки не збігається із Z-звітами за цей період: наслідки
  • ФОП без місця реєстрації: що робити?

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне