15.06.2023

Підстави надання відстрочки призовнику

Газета «Приватний підприємець»

Постановою КМУ від 30.05.2023 р. № 543 внесені зміни до Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом, затвердженого постановою від 21.03.2002 р. № 352, якими передбачено, що підставою для надання відстрочки призовнику, який має дитину (дітей) віком до 18 років і виховує її (їх) самостійно, є свідоцтво про народження дитини (дітей) із зазначенням батьківства призовника або рішення суду про встановлення факту батьківства призовника, свідоцтво про смерть матері дитини (дітей) або рішення суду про визнання її безвісно відсутньою чи позбавлення її батьківських прав.

Також доповнений перелік документів, на підставі яких здійснюється звільнення громадян від призову на строкову військову службу, зокрема, тих, які виховують дитину з інвалідністю віком до 18 років, мають хвору дитину, дружину тощо.

Additional Info

• Размещение в RSS:: нет

• Заниження річного обсягу доходу в декларації ФОП – єдинником 2-ї групи: чи є відповідальність?
  • Сума внесеної на ФОП-рахунок готівки не збігається із Z-звітами за цей період: наслідки
  • ФОП без місця реєстрації: що робити?