05.10.2023

Лінія зіткнення та адміністративна межа між тимчасово окупованою територією та іншою територією України

Газета «Приватний підприємець

Постановою КМУ від 15.09.2023 р. № 1000 встановлено наступне:

• лінією зіткнення між тимчасово окупованою територією та іншою територією України є умовна лінія на поверхні землі, що є межею між тимчасово окупованими Російською Федерацією територіями, що включені до переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією, затвердженого Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, та іншою територією України, на прилеглих до якої територіях ведуться бойові дії;
  • адміністративною межею між тимчасово окупованою територією та іншою територією України є умовна лінія на поверхні землі, що є межею між тимчасово окупованими Російською Федерацією територіями, що включені до переліку, та іншою територією України, на прилеглих до якої територіях не ведуться бойові дії;
  • до населених пунктів на лінії зіткнення належать населені пункти, розташовані на територіях активних бойових дій, включених до переліку;
  • під час воєнного стану в Україні в’їзд на тимчасово окуповану Російською Федерацією територію України та виїзд з неї здійснюються відповідно до Порядку встановлення особливого режиму в’їзду і виїзду, обмеження свободи пересування громадян, іноземців та осіб без громадянства, а також руху транспортних засобів в Україні або в окремих її місцевостях, де введено воєнний стан, затвердженого постановою від 29.12.2021 р. № 1455.

Additional Info

• Размещение в RSS:: нет

• Порушення умов перебування на «спрощенці»: які наслідки та чи можна виправити?
  • ФОП закривається: чи обов’язкове проведення податкової перевірки?
  • Виробництво чи надання послуг: яку групу ЄП може обрати ФОП?