Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




13.11.2023

Розповсюдження і демонстрування фільмів

Газета «Приватний підприємець»

Постановою КМУ від 09.10.2023 р. № 1069 затверджене Положення, яке встановлює порядок внесення фільмів українського, іноземного та спільного виробництва до Державного реєстру фільмів, а також порядок його ведення.

Реєстр призначений для збору, зберігання, обробки, обліку, захисту, відображення, використання, поширення та надання інформації про фільми, які розповсюджуються та/або демонструються на території України.

Реєстр розміщується на офіційному веб-сайті Держкіно.

Доступ до Реєстру надається для загального користування на безоплатній основі.

Внесенню до Реєстру підлягають усі художні, документальні, науково-просвітницькі, освітні, анімаційні, кіно- і відеофільми українського, іноземного та спільного виробництва, які розповсюджуються та/або демонструються на території України.

Для внесення фільму до Реєстру суб’єкт кінематографії, якому належить або який має намір отримати право на розповсюдження та/або демонстрування фільму на території України, надсилає на адресу електронної пошти Держкіно в електронній формі або заповнює відповідну електронну форму на офіційному веб-сайті Держкіно заяву, до якої додається передбачені цим положенням інформація та документи.

Протягом п’яти робочих днів із дня подання заяви Держкіно приймає рішення про внесення фільму до Реєстру шляхом видання наказу. Але, строк розгляду заяви може бути продовжений на 15 робочих днів у разі необхідності перегляду фільму експертною комісією, про що Держкіно повідомляє заявнику шляхом надсилання листа на адресу електронної пошти, зазначеної в заяві.

Також скасована постанова КМУ від 17.08.98 р. № 1315 «Про затвердження Положення про державне посвідчення на право розповсюдження і демонстрування фільмів» та внесені відповідні зміни до Положення про Державне агентство України з питань кіно, затвердженого постановою від 17.07.2014 р. № 277.

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 824

Новий номер!

  • З якого місяця індексувати зарплату найманих працівників?
  • Чи достатньо відтворити на дисплеї РРО/ПРРО QR-код чека?
  • Що є доходом в інвалюті

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне