20.11.2023

«Приватний підприємець» про: виправлення помилки в повідомленні за ф. № 20-ОПП, перенесення перевірки на прохання ФОП, припинення підприємницької діяльності

У «Приватному підприємцеві» за 13–19 листопада ознайомимо читачів про новації в законодавстві, а саме про: часткове зняття мораторію на податкові перевірки, оновлені правила надання послуг поштового зв’язку, декларування права на промислове рибальство в е-формі, вимоги до пакування тютюнових виробів, зміни до порядку розірвання трудового договору з ініціативи роботодавця, штрафування за порушення законодавства про рекламу по-новому та про інше.

На сторінках газети також роз’яснимо читачам:

• як виправити помилку в повідомленні за ф. № 20-ОПП;
  • як ФОП – єдинникові 2-ї групи, який торгує електроінструментом організувати облік товару, якщо надходження деяких товарів не підтверджено первинними документами.

А тим ФОП, які хочуть припинити діяльність, докладно розкажемо, як це зробити.

Ознайомимо читачів і з консультацією податкової про те, коли ФОП може просити податківців про перенесення перевірки. А також із консультаціями МОЗ та Держпраці.

Отож читаймо, працюймо й перемагаймо!

Additional Info

• Размещение в RSS:: нет

• З якого місяця індексувати зарплату найманих працівників?
  • Чи достатньо відтворити на дисплеї РРО/ПРРО QR-код чека?
  • Що є доходом в інвалюті