Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




10.10.2020

Навчання англійській мові

В наш час важко обійтися без знання англійської мови, адже вона стала мовою міжнародного спілкування. В більшості країн вона є обов'язковою для вивчення в середній та вищій школі. Знання англійської мови дає значні переваги:

  • для отримання престижної роботи;
  • при вступі в іноземні навчальні заклади;
  • при спілкуванні з колегами та друзями з інших країн;
  • при подорожах.

Вивчити англійську мову з нуля, або удосконалити її дає змогу Міжнародна школа англійської мови Сambridge-club в Україні. Її сайт cambridge-club.kiev.ua дозволяє ознайомитися з запропонованими курсами і записатися на безкоштовне пробне заняття.

Викладають мову кваліфіковані вчителі з вищою філологічною освітою, які теж постійно підвищують свій рівень в спілкуванні та обмінюючись досвідом. Навчання проводиться для дітей та дорослих без обмеження віку. Вона має декілька напрямів:

  • курси;
  • тренінговий центр;
  • екзаменаційний центр.

навчання англійськоїНавчання в школі дає змогу не лише вивчити мову, але і підтвердити її рівень відповідним сертифікатом, що визнається багатьма іноземними учбовими закладами, та провідними світовими компаніями, адже школа є офіційним підготовчим і екзаменаційним центром Кембріджського Університету.

Заняття на курсах проводиться для дітей віком від 6 до 12 років, підлітків від 12 до 17 років і для дорослих від 18 років.Є можливість відвідувати очні заняття, або навчатися онлайн. Якщо вам не підходять заняття в групі, ви дуже зайнята людина, або почуваєте себе ніяково через нижчий рівень знань, то можливо навчатися індивідуально з викладачем, який може приділити вам більше уваги і підлаштуватися під ваш графік.

Курси будуть особливо корисними майбутнім абітурієнтам, що мріють навчатися за кордоном, або обрати професію в сфері міжнародних відносин, чи стати перекладачем. Тут підготують до здачі ЗНО, або тестів IELTS, TOEFL.

Для викладачів англійської мови пропонуються заняття в тренінговому центрі, що дають змогу підготуватися до міжнародних іспитів, або удосконалити свої знання і зробити їх більш цікавими.

Количество просмотров: 1190

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5