08.06.2021

Як покращити своє ораторське мистецтво

Вміння бути цікавим співрозмовником стане у пригоді будь-якій людині. Не розгубитися перед публічним виступом, не боятися камери дозволить показати себе з кращого боку, викличе цікавість і бажання спілкуватися як в професійній діяльності, так і в особистому житті. Ораторське мистецтво було у великій пошані ще в античні часи і є таким же корисним в наші часи. Є люди, для яких виступ перед великою аудиторією викликає страх. Але позбутися його не так важко. Якщо ви бажаєте покращити своє ораторське мистецтво у Рівне, то вам допоможуть в школі Красномовець.

Заняття проводяться як оффлайн, так і онлайн. Красномовець не лише школа, але й мережа клубів ораторської майстерності, де легко знайти друзів і однодумців. Ви можете бути цікавою людиною, але про це ніхто не дізнається, якщо ви будете постійно мовчати. Розкутість, вміння підтримати цікаву розмову, імпровізація на будь-яку тему складе думку, що з вами потрібно дружити і спілкуватися. Багато сучасних професій також вимагають навичок ораторської майстерності, відсутності в мові слів паразитів, хорошої дикції.Все це потрібно викладачам, публічним діячам, дикторам, блогерам. Стануть вони у пригоді на співбесіді при прийому на роботу, а в подальшому при презентаціях та переговорах.

Індивідуальний курс "Оратор на щодень 2.0" проводиться онлайн і розрахований на 28 днів. Є можливість пройти його самостійно, або разом з автором курсу. Надається пробний період доступу до курсу на протязі 7 днів, після чого можливо приєднатися до основного курсу, що складається з 7 модулів, 32 уроків і 15 різноманітних матеріалів у PDF.

Курс "Ораторська майстерність" розрахований на 3 місяці проводиться оффлайн один раз на тиждень і являє собою практичні виступи, що були приготовані за методикою розробленою в школі. Ви навчитеся:

• структурувати промову;
  • тримати зоровий контакт;
  • використовувати жести;
  • тримати поставу;
  • рухатися по сцені;
  • спілкуватися з аудиторією;
  • використовувати міміку і паузи;
  • змінювати темп, висоту та гучність голосу;
  • додавати промові емоційності.

Всі ці навички додадуть вам впевненості і дозволять стати більш комунікабельними.

Апрель 2024