18.11.2021

Автошколи у Вінниці

До вибору школи водіння потрібно поставитись з усією серйозністю. Адже це може вплинути на вашу впевненість на дорозі в подальшому. У школі закладаються базові вміння та навички і важливо, аби вони не були помилковими. Тож перед вибором навчального закладу добре ознайомтеся з умовами та правилами навчання у різних школах вашого міста.

Все залежить від того, що у вас в пріоритеті. Можливо, вам треба кожен теоретичний момент освоювати на практиці і взагалі ви хотіли б більше практичних годин. Комусь потрібен конкретний напрям перепідготовки. Дізнайтеся, чи є варіант додаткових занять з інструктором, чи згоден викладач підлаштовуватися під ваш особистий графік.

П’ятірка кращих автошкіл Вінниці за 2021 рік

Ви можете навчатися повний курс. Та якщо у вас обмаль вільного часу, є хороша альтернатива. Теорію можна освоїти самостійно онлайн, а от з інструктором будь-якої школи водіння можна домовитися про персональні практичні заняття. Ось кращі вінницькі автошколи:

1. 7777 – сучасна автошкола, повністю оснащена всім необхідним обладнанням. До послуг відвідувачів – автомобілі марки Renault та інструктори з більш, ніж 10-річним досвідом. Ви можете обрати машину як з механічною, так і з автоматичною коробкою передач. Тут можна здобути наступні кваліфікації з кермування: А, А1, С, В;
  2. Проф-Авто – підготовка водіїв найрізноманітніших категорій. Навчання має вечірню форму і триває 1,5-2 місяці. Школа функціонує з 1996 року;
  3. ТСОУ – найдосвідченіша автошкола, яка вже 75 років готує та перекваліфіковує водіїв. Навчальна програма традиційна, та основна увага приділяється вивченню будови і основ ремонту автомобільної техніки. У закладі є сучасна автотехніка для всіх категорій водіння. Школа має власний автодром по вул. Чехова, 11. Набір групи – раз на місяць;
  4. Знак 13 – тут навчають кваліфікації А, А1 та В. Є групи для занять вранці та ввечері. Максимальна кількість осіб у групі – 15. Усі охочі можуть скористатися послугою індивідуальних уроків водіння;
  5. Меркурій – доволі молода автошкола з високоефективними технологіями та методами навчання. У закладі є широкий вибір машин для практичних занять. Викладачі школи пропонують індивідуальний підхід з урахуванням робочого графіку учнів. Загалом – 140 годин теорії та практики.

Як отримати хорошу базу навичок з водіння?

Майбутньому водієві вкрай важливо досконало опанувати технікою кермування та цілком подолати страх на дорозі. Ретельне та якісне відпрацювання практичних умінь дозволяє почуватися впевненим та уникати аварійних ситуацій. Намагайтеся отримати хорошу практичну підготовку, по можливості доберіть кількість індивідуальних занять.

Зокрема, водій-початківець повинен володіти наступними навичками:

• водити на дорогах різного типу;
  • розуміти будову та особливості функціонування автомобіля;
  • виявляти елементарні недоліки та неполадки в роботі різних складових авто;
  • самостійно перевіряти тиск в колесах, рівень масла в двигуні та коробці передач;
  • прогнозувати можливість виникнення ДТП;
  • вміти поводитися у разі аварії, надавати першу допомогу;
  • розуміти, як керувати у разі несприятливих погодних умов тощо.

Апрель 2024