Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




09.09.2021

Вибір поліетиленових тепличних плівок

Продукція, виготовлена з поліетилену користується великим попитом в усьому світі, адже він є одним з кращих матеріалів для пакувальних, тепличних, мульчувальних плівок та інших виробів. Поліетилен відзначається такими характеристиками:

  • висока еластичність;
  • міцність;
  • водо- і паронепроникність;
  • безпечність для людей;
  • стійкість до агресивних речовин;
  • гнучкість;
  • низька вартість.

Тепличні плівки

Поліетиленова теплична плівка в залежності від товщини та складу слугує від двох сезонів до 5 років і допомагає значно підвищити вегетаційний період рослин, захищаючи їх від зниження температур та несприятливих атмосферних умов. Для подовження терміну експлуатації тепличних плівок під час виготовлення до складу додається ультрафіолетовий стабілізатор. Також при потребі застосовуються спеціальні добавки, що розсіюють світло і запобігають утворенню сонячних опіків на рослинах. Існують також добавки, що забезпечують втрату тепла всередині теплиці, тобто абсорбенти інфрачервоного випромінювання. Щоб уникнути утворення конденсату також існують добавки до складу. Перейшовши на сторінку https://planetaplast.com/products/greenhouse-films/ є можливість докладніше дізнатися про сучасні тепличні плівки.теплиця з плівки

Як вибирати тепличну плівку

Вибираючи плівку для теплиці слід звертати увагу на велику кількість показників і зважувати необхідність кожного з них для конкретного випадку, адже від складу і товщини плівки залежить її ціна. Звичайно не слід дуже економити, тому що виріб прослужить малий час, але і переплачувати за непотрібні характеристики не варто. Прислухайтеся до порад продавця, адже він надасть слушну пораду. Інколи в продажу зустрічаються плівки різних кольорів. Зазвичай так виробники позначають термін використання плівки, світопроникність якої не залежить від кольору. Надавайте перевагу відомим виробникам, що втілюють досягнення сучасних технологій, дорожать своїм ім'ям і випускають продукцію високої якості. А щоб плівка прослужила довго потрібно виконувати правила по її застосуванню.

Количество просмотров: 876

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5