Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




22.05.2020

Робота в Польщі: актуальні вакансії

Все більше українців, які бажають покращити свій добробут, шукають роботу за кордоном. Частіше вони зупиняються на сусідній Польщі. Саме тут роботодавці пропонують привабливі умови праці та високу заробітну плату. Найактуальніші вакансії на роботу в Польщі можна знайти самостійно або за допомогою компанії «Робота за кордоном від Андрія Марисюка». На сайті розміщено свіжу інформацію про доступні варіанти, відгуки тих, хто вже працював на закордонних підприємців, а також всі пропозиції на безкоштовні вакансії на роботу в Польщі.

Як шукати роботу

Більшість шукачів намагаються знайти посади на фермах, заводах, підприємствах країни самостійно. Роботу в Польщі без посередників можна знайти в Інтернеті, відвідавши сайти, які пропонують працевлаштування для чоловіків, жінок, сімейних пар, молоді студентського віку. Частіше польські роботодавці надсилають пропозиції в кадрові агенції. Тому, щоб не зіткнутися з шахраями, краще звернутися до професіоналів.

Інформацію про роботу в Польщі по безкоштовним оголошенням, підприємства, умови праці можна уточнювати у представника агентства. Для отримання посади слід правильно оформити всі документи:

  • два паспорти: український та закордонний;
  • робочу візу;
  • запрошення від роботодавця;
  • медичну страховку.

Якщо звернетеся до компанії Марисюка, вас детально ознайомлять з особливостями оформлення документів, допоможуть отримати візу для роботи в Польщі.

Умови праці та заробітна плата в Польщі

>Від роботодавців приходять пропозиції різних варіантів: для тих, хто немає кваліфікації є місця на сезонних підприємствах, фабриках. Шукачам з досвідом, високим рівнем освіти пропонують роботу в Польщі – вакансії водіїв, електриків, техніків, лікарів та інші. Більшість підприємців гарантують офіційне працевлаштування.

Є варіанти з можливістю складання угоди. Це дозволить заздалегідь ознайомитися з обов’язками, які чекають шукача посади, годинами праці, рівнем оплати. Умови роботи та проживання залежать від багатьох факторів:

  • самостійний пошук житла або кімната, запропонована наймачем, з мінімальною оплатою або безкоштовно;
  • праця позмінно або кожного дня крім неділі по 8-12 годин;
  • свій одяг чи спецодяг від роботодавця;
  • харчування самостійне або безкоштовне на підприємстві

Робота в Польщі у 2020 році може сплачуватись в злотих, євро і залежить від рівня кваліфікації, знання мови (польської, англійської). При переводі в гривню це достатньо значна сума за 8-ми годинну роботу 6 днів на тиждень. На місяць це:

  • будівельник, зварювальник – 18-19 тисяч грн.
  • вантажник, різноробочий – 13-14 тис.
  • швачки – 15-16 тис.
  • покоївки, доглядальниці – 14-15 тис.грн.

Вакансії на роботу за кордоном дозволяють вибрати те, що до вподоби як окремо чоловікам, жінкам, так і сімейним парам. Студенти під час канікул можуть влаштуватись офіціантами, гідами, помічниками кухарів, робітниками у заклади швидкої їжі.

Переваги працевлаштування в Польщі

Мешканці країни їдуть в Європу, де більш високі заробітки. А українці обирають сусідню країну за такими показниками:

  • неподалік від домівки;
  • не складно вивчити мову, тому що є схожість;
  • робочі візи оформляються за спрощеною процедурою;
  • високий рівень зарплати;
  • соціальні гарантії.

Для офіційного працевлаштування потрібно мати запрошення від підприємця або дозвіл на роботу типу А, а також національну робочу візу типу D (Карта Побиту). Слід враховувати, що без знання мови працювати можна, але лише на некваліфікованих посадах. Для варіантів з високою оплатою праці володіння мовою країни лише перевага.

Всі пропозиції поділяються на сезонні та інші форми. Сезонна праця – шанс підвищити свої доходи без великих затрат (житло, харчування надають роботодавці). Вакансії на роботу в Польщі для жінок дають також багато можливостей – робітниці теплиць, ферм, фабрик, покоївки в готелях, доглядальниці тощо. Таким чином, робота за кордоном для українців – це стабільна оплата, захист законодавством, гарантований соцпакет.

Количество просмотров: 1510

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5