28.06.2019

Брендована сувенірна продукція

Зараз так багато виготовляється продукції, що вибрати кращу річ буває дуже складно. На допомогу приходить реклама. Але інколи, нав’язлива реклама не дуже спрацьовує, особливо телевізійна, адже глядачі під час рекламної паузи йдуть пити чай або каву. Набагато краще діє сувенірна продукція, яку є можливість замовити на сторінці https://brandme.in.ua/suvenirna-produktsiya/ Корисна та якісна річ з логотипом, або інформацією про фірму буде нагадувати про них, доки цією річчю користуватимуться. При цьому рекламу будуть бачити всі, з ким її хазяїн буде спілкуватися, або зустрічатися.

Брендована сувенірна продукція, особливо одяг, парасольки, ручки стають у пригоді, коли проводять рекламні акції. Такий одяг замовляють для промоутерів, і вони зразу ж впадають в око. Речі з логотипом використовують у якості подарунків для клієнтів, ділових партнерів, та співробітників. Головне, щоб вони були не лише корисними, але і якісними, адже якщо вона зламається, то асоціативно це може зв’язатися з рекламодавцем.Брендований одяг

Брендований одяг використовується також в якості спецодягу, особливо якщо співробітники пересуваються по місту. В цей час вони виступають живими рекламоносіями. Дуже добре працює сувенірна продукція на виставках, адже навіть магніт, блокнот або ручку заберуть із задоволенням, будуть згадувати і при потребі куплять товар, або скористаються послугою. Використовують сувенірну продукцію також при розіграшах, або в якості нагороди при купівлі якоїсь її кількості.

Замовити сувенірну брендовану продукцію є можливість в багатьох містах країни, але бажано, щоб вона відповідала всім вимогам клієнта і оптимально коштувала. Співробітники студії дизайну, та реклами «БРЕНДМІ» розроблять при необхідності макет зображення і нанесуть його на будь-який носій за допомогою сучасних технологій друку. Якісне зображення наноситься на текстиль, кераміку, папір, метал, пластик або шкіру, тому є можливість виконати будь-яке зображення на різних поверхнях і фантазія обмежується лише наявністю на складі продукції, яку будуть брендувати, тому що на продукцію замовника зображення не наносять.

Апрель 2024