Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




02.09.2019

Сфери застосування широкоформатного друку

Широкоформатною поліграфією називається вид цифрового друку, який використовується для зображень великих розмірів. Цей вид поліграфії незамінний для зовнішньої реклами, а також в сфері дизайну для оформлення інтер'єрів приміщень і виставкових залів. Банери, плакати і стенди, що рекламують різні товари і послуги вже міцно увійшли в наше життя. Компанія DesartGroup виконує послуги широкоформатного друку усіх видів. Справжні професіонали своєї справи у Львові детально розповіли нам про широкоформатний друк та сфери його застосування.

Особливості широкоформатного друку

широкоформатний друк львівШирокоформатний друк проводиться на струменевих принтерах і відрізняється застосуванням особливих матеріалів. Як правило, це тканини або плівка, без обмежень за розміром. Незважаючи на те, що є певні нюанси за способом нанесення інформації на певний матеріал і вибору розширення, цей спосіб вважається універсальним.

Наприклад, ступінь розширення для носіїв залежить від відстані, з якого споживачі будуть його розглядати. Так для інтер'єрного носія, розглянутого з близької відстані, воно становить 2800 одиниць (dpi). Зовнішня реклама, навпаки, розрахована на перегляд з досить великої відстані, тому для неї роздільна здатність вже інша, в межах 360 dpi.

Основні технологічні етапи виробництва широкоформатного друку

Спочатку проводиться підготовка вихідних файлів: коригується кольоровість і шрифти, підбирається оптимальне значення розширення для зображення. Ця робота виконується на підставі вимог до готової продукції, викладених замовником в технічному завданні. Замовник самостійно або за допомогою консультантів вибирає матеріал для друку. Варіанти пропонованих матеріалів різноманітні: тканини, плівки, папір, а також тверді матеріали (скло або пластикова сітка). І тільки після цього проводиться настройка принтера згідно обраного виду робіт і матеріалів, виконується друк.

Чітке дотримання технології є гарантією отримання необхідного результату.

Області застосування широкоформатного друку

Широкоформатний друк є універсальним. Залежно від області застосування його умовно можна розділити на два основних напрямки: зовнішній і інтер'єрний.

До першого напрямку відносяться великі рекламні банери, які можна розміщувати на щитах, фасадах будівель і вітринах, вони помітні з дальньої відстані і розраховані на перегляд великою кількістю людей. Досить популярним є оформлення вітрин за допомогою нанесення зображення безпосередньо на скло. Реклама на громадському транспорті, виконана з допомогою самоклеючої плівки, є мобільною і охоплює чималу цільову аудиторію. Але широкоформатний друк - це не тільки реклама. З її допомогою можна оригінально прикрасити вулиці до свят (перетяжки і прапори), а також тимчасово замаскувати будівельні майданчики.

Широкоформатний друк затребуваний і в інтер'єрі житлових приміщень, офісів, установ освіти, торгівлі, виставкових залах. Яскраві стенди, плакати і короби не тільки привертають увагу відвідувачів, але є носіями корисної інформації. Популярність широкоформатного друку обумовлена, насамперед, високою якістю, її доступністю і довговічністю в поєднанні з розумною ціною.

Количество просмотров: 962

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5