27.02.2020

Як просунути свій бізнес у соціальних мережах?

Соціальні мережі здійснили повну революцію в маркетингу. Це сила, яка буде будувати й знищувати підприємства будь-якого масштабу в майбутньому. «Соціальний маркетинг» дає багато можливостей для ефективної реклами, а також пропонує варіанти для залучення нових клієнтів, зокрема, через бізнес портал LuckyLife. Дізнайтеся про способи та поради щодо використання соціальних медіа, які збільшать ваші шанси на ринку.

Перші кроки до популяризації вашого бізнесу

Ви хочете розширити свою справу через соціальну мережу? Прислухайтеся до порад фахівців. Найважливіший зв'язок у соціальних медіа зазвичай відбувається між 500-1000 прихильниками, друзями чи людьми зі списку розсилки. Тоді ви почнете бачити результати своєї роботи. Ви будете вибудовувати довіру та лояльність своїх потенційних клієнтів, надаючи їм цінний контент і відповідні відповіді на їхні питання.

Необхідна стратегія, що перетворить шанувальників у клієнтів, які будуть платити за свої послуги. Ви можете запропонувати спеціальні заходи (віртуальні або в прямому ефірі), купони, знижки чи щось інше, щоб заохотити використовувати вашу пропозицію. Спочатку зробіть перші три кроки на шляху до соціального успіху.

Визначте основну мету на веб-сайті та добре сплануйте свою стратегію

Можливо, це буде вдосконалення сервісів за допомогою конфронтації з клієнтами, створення списку розсилки з цінними підписниками чи просто збільшення трафіку в приватному блозі. Ніщо не заважає вам мати кілька різних намірів, не забудьте встановити конкретні пріоритети, які можна виміряти.

Публікуйте вміст, який варто ділитися

Все залежить від того, яким типом бізнесу ви керуєте, але в більшості випадків найкраще публікувати на сайті максимально корисну інформацію. Навіть (і особливо), якщо це технічний зміст.

Оновіть свій профіль і пам’ятайте, що користувачам соціальної мережі подобаються відео, фотографії та посилання. Не дозволяйте сторінці втрачати свіжість, але остерігайтеся: не треба занадто часто викладати інформацію, дублювати вміст із сайту та робити нудні публікації.

Якщо можете, публікуйте відео. Це прекрасний спосіб залучити нових шанувальників. Це можуть бути навчальні посібники, презентації та інше, що ви вважаєте за потрібне. Внизу розмістіть посилання на сторінку в соціальній мережі, яке запрошує вас приєднатися до спільноти. Цей спосіб працює ідеально.

Сприяйте доброму іміджу свого бізнесу

У вас вже є готова сторінка? Тепер вам потрібно переконатися, що люди заходять на неї. Існує багато способів просування вашого веб-сайту, ось кілька із них:

• Запросіть людей зі свого списку розсилки. Заохочуйте їх приєднатися до вашої фан-сторінки. У повідомленні опишіть сторінку. Переконайтеся, що ви бачите свій логотип в інформаційному повідомленні.
  • Розміщуйте посилання, де можна. Замість того, щоб просувати свій приватний профіль електронною поштою, рекламуйте сторінку, додаючи посилання до кожного електронного листа. Залишайте посилання як онлайн, так і офлайн, наприклад, на візитній картці.
  • Заохочуйте людей лайкати ваші фотографії. Якщо ви організовуєте будь-які заходи, фіксуйте їх завдяки фото, щоб згодом можна було розмістити їх на веб-сайті. Закликайте людей ставити теги, які пов’язані з вашим брендом, це зробить їх більш причетними до того, що ви пропонуєте.
  • Розмістіть віджети на сторінці. Виберіть один із найновіших соціальних плагінів – і розмістіть їх на своєму веб-сайті та в блозі. Завдяки цьому ви можете побачити, скільки людей вподобали, прокоментували та поділилися посиланням на нього.

Врахуйте наші рекомендації, щоб зробити свій бізнес ще успішнішим!

Апрель 2024