Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




23.11.2023

Як оформити книгу на подарунок?

Якщо на презент близькій людини ви вибрали щось із літератури, подумайте над персоналізацією видання. Це може бути коротке послання, яке нагадує про те, чому ви вирішили подарувати саме таку книгу, або незвичайне оформлення палітурки. Такий маленький жест допоможе посилити емоційний зв'язок і висловити ваше особливе ставлення.

Персоналізована обкладинка

Щоб подарунок виділявся серед інших, приділіть особливу увагу палітурці. В книгарнях ви точно не знайдете нічого по-справжньому унікального. Так, на полицях крамниць є шикарні колекційні видання з дорогим оздобленням, але всі вони розраховані на широку авдиторію і ніяк не пов’язані з конкретно вашим отримувачем презенту. Щоб у вас вийшла справжня персоналізована книга, скористайтеся одним із цих двох способів:

  1. Замовте виготовлення ексклюзивної обкладинки в друкарні. Порадьтеся із професійним дизайнером або поділіться з ним власними задумами. На палітурці можна розмістити фото майбутнього власника книги. На лицьовому боці обкладинки вибивають ініціали, короткий пам’ятний напис, життєвий девіз, малюнок чи символ. Але для цього потрібно добре знати інтереси й захоплення людини. Щоб швидко дізнатися, скільки коштуватиме виготовлення персоналізованої палітурки на замовлення, зайдіть на сайт printto.ua та проконсультуйтеся з менеджером в онлайн-чаті.
  2. Прикрасьте книгу власноруч. Hand-made завжди в тренді. Якщо у вас є дизайнерський талант і хист до рукоділля, прямуйте до найближчого хобі-маркету або крамниці з аксесуарами для шиття. Перетворити звичайну «заводську» обкладинку на шедевр сучасного мистецтва допоможуть стрази, намистини, бісер, тканинні квіти та інший декор. Вийде дуже гарно, якщо ваш витвір буде тематичним. Наприклад, якщо ви даруєте книгу з кондитерськими рецептами від відомого шеф-кухаря, прикрасьте палітурку аплікацією у вигляді святкового торта з фотофігуркою друга.

Звісно, ніхто не забороняє комбінувати ці всі методики або вигадувати власні, максимально підвищуючи унікальність видання.

Додаткові ідеї

Оформлення книги необов'язково обмежувати лише обкладинкою. Ось кілька додаткових ідей, які допоможуть зробити подарунок ще більш особливим:

  • Особисте послання. На першій сторінці висловіть свої почуття та побажання, щоб зробити книгу більш значущою для одержувача. В жодному разі не псуйте видання віршиками з інтернету або шаблонними фразами. Пишіть тільки від душі, навіть якщо текст складатиметься всього з кількох слів. До речі, до напису можна додати ваше спільне фото.
  • Стильна закладка. В магазинах канцтоварів та оригінальних подарунків обов’язково знайдуться прикольні варіанти. Тільки уявіть, як зі сторінок виглядають рожеві кролячі вушка, акулячий плавець, потішні фігурки тварин, люлька, що димить, кумедні ніжки чи ручки.
  • Тематичний сувенір. Якщо ви купуєте подарунок для прихильника якось автора чи жанру, є висока ймовірність того, що його захоплення поширюється не тільки на книги. Так, фанатам Гаррі Поттера, крім серії романів, можна презентувати колекцію фігурок улюблених персонажів, футболку чи чашку з відповідним принтом. А до кулінарної книги можна додати вже зібрані інгредієнти на якийсь цікавий рецепт із неї. Хорошою парою до дитячої розвивальної літератури чи енциклопедії стане набір юного хіміка, біолога, фізика.

Якщо хочете, щоб про ваш подарунок згадували протягом усього року, вкладіть у видання сертифікат — підписку на книжковий клуб. Тоді одержувач такого презенту кожного місяця отримуватиме поштою новинки вибраного жанру, українських авторів чи світові бестселери.



 

Количество просмотров: 217

Архив новостей

Июль 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4