Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




23.01.2018

Автоматичні ролети для гаража у Львові – розглядаємо всі «за» та «проти» разом із brama-market.lviv.ua

Кожен власник гаражного приміщення бажає, щоб воно було добре захищене. Допомогти в цьому можуть підйомні ворота на замовлення, які забезпечать комфорт та зроблять в’їзд функціональним. Клієнти, що цікавляться рулонними системами, мають безліч питань. Чи підійде така система для опалюваного приміщення? Чи зможе ролета захистити гараж від злому? Як механізм працює в різні пори року? Фахівці з «БРАМА МАРКЕТ» вже підготували відповіді та діляться корисною інформацією в цій статті.

Розглянемо позитивні та негативні сторони гаражних ролокасет

Кожна в’їзна конструкція має свої особливості та переваги, але в певних випадках слід звертати увагу і на недоліки. Для того, щоб ви могли обрати кращу гаражну систему та зрозуміти, чи зможе рулонний механізм задовольнити всі потреби, ми зробили порівняльний список.

Переваги:

  1. Якщо ви захочете поставити ролети на гараж, то навіть зможете зробити це самостійно. Все, що буде потрібно для монтажу – наявність необхідних інструментів та визначена схема установки.
  2. Розібрана конструкція не займає багато місця. Якщо замовлення вже виконано і виріб готовий, але погодні умови заважають проводити встановлювальні роботи – можна привезти його додому та зберігати в будь-якому зручному місці.
  3. Виготовлення воріт під розмір робить можливим установку системи як в невеликих домашніх гаражах, так і в широких промислових ангарах.
  4. Алюмінієві вироби рулонного типу відрізняються доволі низькою вартістю, тож їх дуже часто замовляють у випадках, коли необхідно терміново перекрити проріз в приміщенні.
  5. В плані монтажу систему можна назвати універсальною. Захисний короб, в який намотується полотно, може бути встановлений з боку вулиці або приміщення, також його можна розташувати в самому прорізі.
  6. Стулка важить небагато, тому ви зможете легко відкривати та закривати гараж. Якщо для управління буде встановлено автоматичний привід – не потрібно буде обирати дорогу та потужну модель пристрою. Найкращі варіанти, до речі, пропонують італійські виробники FAAC, Nice та CAME.

Недоліки:

  1. Далеко не всі рулонні конструкції гарантовано зберігатимуть тепло всередині приміщення. Якщо гараж опалюється, рекомендуємо замовити захисні ролети DoorHan, які здатні забезпечити захист від холоду.
  2. В період з кінця осені до початку весни треба приділяти увагу підлозі, до якої притуляється полотно під час закриття. Велика кількість вологи може стати причиною примерзання нижнього краю стулки, тож підняти її буде досить складно. З цим завданням впорається автоматика, поступово відтягуючи полотно вгору, але привід зазнаватиме додаткового навантаження.

Ролети на гараж від DoorHan – поєднання якості та функціональності

Вироби від чеського заводу завжди користувались попитом серед замовників. Їх виготовляють не лише зі звичайних профілів з алюмінію – за бажанням клієнта рулон оснащується сталевими ламелями. Для того, ви могли обрати конструкцію з полотном потрібної міцності, виробник пропонує декілька різних варіацій заповнення. Види теплих ролет на гараж бувають такими:

  • Полотно може бути виготовлено з алюмінієвих профілів, які щільно наповнені пінополіуретаном. Таке поєднання матеріалів забезпечує захист від проникнення холоду в приміщення. Профілі, які можуть мати товщину 74 чи 88 мм, застосовуються при виготовленні стулок з максимальними габаритами 5х4,7 м.
  • Підвищену жорсткість можна забезпечити за допомогою алюмінієвих екструдованих ламелей. Ними можна заповнити полотно з максимальною шириною 6 м.
  • Алюмінієві елементи, які не заповнені всередині, можуть бути достатньо жорсткими та мати гратчасту структуру. Їх товщина становить 77 чи 84 мм на вибір. Такі ламелі використовуються при виготовленні захисних ролет, ширина яких не перевищує 5 м.
  • Профілі, що виробляють з надійної оцинкованої сталі, мають товщину 22 чи 52 мм. Вони роблять в’їзд укріпленим та захищеним та підходять для створення великих полотен – до 11,5 м шириною. Варіант конструкції зі сталевими ламелями 52 мм комплектується посиленими напрямними.
  • Сталеві елементи підвищеної жорсткості можуть мати перфоровану структуру. З них виготовляють надійні стулки, що мають ширину до 11,5 м.

Вартість ролокасетних систем

Ролетні ворота, ціна яких залежить від їх габаритів та обраного заповнення, можна придбати дуже вигідно. Вартість конструкцій стандартних розмірів виробництва DoorHan з профілями AG/77 представлена в прайс-таблиці:

Розміри, ммЦіна, €
2750х2500 425
2750х2200 400
2750х2000 383
2500х3000 442

Як замовити ролети для гаража з установкою під ключ у західному регіоні України?

Міста, в яких можна купити ролетні ворота: Львів, Ужгород, Луцьк, Івано-Франківськ, Рівне і не тільки. Звертайтесь до менеджерів інтернет-магазину brama-market.lviv.ua, щоб дізнатись вартість в’їзної системи необхідного розміру та строки її виготовлення. Зв’язатись із ними можна за телефонами +38 (050) 160 46 11 та +38 (067) 348 83 99 чи за допомогою заявки на сайті. Приїжджайте за гарантованою знижкою до шоу-руму «БРАМА МАРКЕТ» у Львові, який знаходиться за адресою: вул. Тичини 2-Б, офіс 3.

Количество просмотров: 860

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5