Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




14.05.2018

Купити сендвіч-панелі: особливості підбору якісного матеріалу

Швидке будівництво будинків і споруд різного призначення - вже реальність, оскільки на ринку з'явилися високоякісні сендвіч-панелі. Це продукція, яка виробляється з безпечної сировини, не несе загрози для людини, але дозволяє зводити високоміцні будівлі різного призначення. Використовується матеріал для швидкого будівництва складських та адміністративних, громадських і комерційних площ, павільйонів, а також житлових будинків. Для цього слід правильно вибрати і купити сендвіч-панелі у перевіреного постачальника - в компанії «ЕвроТермоБуд».

Переваги використання сендвіч-панелей

Це високоякісна продукція, яка набула широкого поширення в сфері будівництва в силу своїх якісних і експлуатаційних характеристик. Вони і відносяться до її вигідним особливостям та перевагам:

  • Можливість швидко зводити будівлі висотою в 1-2 поверхи буквально за 4-6 місяців, що набагато швидше, якщо для такої роботи використовувати інші види матеріалів.
  • Безпека використання - матеріал нетоксичний, він містить в своєму складі безпечне сировину, яке навіть при нагріванні і в вогкості не несе загрози для людини.
  • Широкі можливості для використання - матеріал може бути застосований для укладання стін, стель, а також статі.
  • Термоізоляційні властивості - використання саме таких панелей дозволяє виключити необхідність в додатковому застосуванні ізоляційних матеріалів.

В асортименті компанії представлена ​​продукція в різному колірному й текстурному виконанні, а тому вибирати для швидкого зведення можна продукцію різного відтінку.

Як правильно вибирати сендвіч-панелі: на що звернути увагу?

Кожен забудовник, який вибирає для зведення стін саме такий матеріал, повинен буде врахувати кілька важливих параметрів:

  • Товщина продукції для швидкомонтованих будівель - її параметр повинен стартувати від 120 мм, а утеплювача - 150 мм.
  • Товщина матеріалу для покрівлі на модельної конструкції - від 180 мм, а утеплювача - від 250 мм.
  • Фактура - матеріал може мати не тільки різний відтінок, але і шереховатую фактуру, що зручно, коли є необхідність додатково обробляти стіни.

Додатково проводити систему опалення рекомендується для тих задній, де будуть проживати або працювати люди. Для споруд, які передбачається використовувати для зберігання товару, такий процес не буде потрібно, оскільки всередині приміщень буде встановлена ​​температура в межах 15-18 градусів, а в теплий районах ще більше.

Количество просмотров: 750

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5