Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




20.03.2020

Кімната для хлопчика або дівчинки – як її оформити модно та функціонально?

Дитяча кімната повинна зображати інтереси маленького орендаря та ідеально підходити до його потреб. У певному сенсі вона має рости разом із дитиною – простір, облаштований для 2-річного віку, буде виглядати інакше, ніж для 11-річного. Студія Євгена Кваші зробить дизайн проект під ключ для кімнати дитини, враховуючи її вподобання та ваше бачення.

Як можна облаштувати кімнату для хлопчика: ідеї

Що найважливіше в такій кімнаті? Багато місця для зберігання іграшок та місця для гри. Тож пропонуємо вам декілька варіантів того, як можна оформити дитячу.

1. Для супергероя

Матроські пояси та улюблені супергерої? Відмінно! Якщо ваш син не мріє ні про що, крім того, щоб бути піратом чи матросом і підкорити всі океани світу, йому напевно сподобається ця ідея.

2. З квітковим мотивом

Більше немає стереотипів! Чи може бути в кімнаті хлопчика квітковий килим і білі рамки з декоративною різьбою? Ці аксесуари дуже добре підходять і для такого приміщення, тому можна сміливо використовувати різні елементи декору.

3. Кімната для пригод

Перетворіть дитячу кімнату на ігровий майданчик. Можна встановити ліжко, яке також буде наметом, схованкою, основою, фортом або замком. Варто передбачити багато місць для зберігання та драбин. На підлогу краще постелити килим: сьогодні існує багато варіантів із дитячою тематикою.

4. Для маленького принца

Хто каже, що тільки дівчата люблять бути принцесами? Кімната хлопчика може бути дещо схожа на королівську – це дійсно гарно! По центру можна поставити ліжко з балдахіном.

5. Дуже барвиста

У той час, коли частіше зустрічаються мінімалістичні композиції дитячих кімнат, важко знайти приміщення, яке спокушало би вибухом кольорів. Але оформлення, в якому домінує багато відтінків, також здатне мати чудовий вигляд. Ще можна зробити жовті акценти. І хоча цей колір доволі рідкісний у дитячих кімнатах, у поєднанні з сірим він посилиться – і створить цікаву композицію.

Як можна оформити кімнату для дівчат?

Вважається, що всі дівчата люблять рожевий, тому облаштовані для них дитячі обов’язково повинні бути оформлені саме в цьому кольорі. Хоча тонкі рожеві акценти можуть мати по-справжньому ефектний вигляд, кімнати тонуть у всіх відтінках цього кольору – вони можуть викликати запаморочення. Сьогодні в тенденціях дизайну інтер’єру, якщо мова йде дитячі кімнати для дівчаток, домінують приглушені пастелі – з м'ятою та лавандою на передньому плані. Запропонуємо вам кілька ідей – можливо, вони вас надихнуть.

1. Виразний акцент на стіні

У кімнаті дівчини можуть бути яскраві рожеві елементи. Однак виразних елементів краще робити багато. Темний килим і зигзагоподібна стіна – також ідеальний варіант для кімнати для новонародженого малюка. Діти люблять дивитись на візерункові поверхні.

2. Сині стіни у кімнаті в стилі ретро

Стереотипно сказано, що синій – для хлопчиків, а рожевий – для дівчаток. Мало хто знає, що всього сто років тому було зовсім навпаки: відтінки синього були присвячені маленьким дівчатам. Виразний синій колір матиме чудовий вигляд у кімнаті дівчини, а ретро меблі стануть прекрасним доповненням.

3. У чорно-білому варіанті

Можна зробити гарний дизайн, дотримуючись лише відтінків білого та чорного. А привернути увагу слід спробувати, наприклад, незвичайною люстрою.

Пам’ятайте, що дитяча кімната повинна передусім відповідати вподобанням маленьких власників. Бажаємо успіхів у оформленні!

Количество просмотров: 710

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5