Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




01.06.2020

Як обрати якісні металопластикові вікна в Києві?

Купівля металопластикових вікон – це чудова інвестиція у комфорт і затишок в оселі. Головне – знати, що обирати. Металопластикові вікна в Києві представлені десятками варіантів, але є компанії-лідери, які пропонують оптимальні віконні конструкції за доступними цінами. Одна з них – це компанія «Гранді вікна».

Окрім безкоштовного заміру конструкції та професійного монтажу, ви отримаєте висококласний сервіс з добору вдалого рішення, гарантію на всю продукцію та сервісне обслуговування ваших нових вікон. Але перш ніж купити пластикові вікна, давайте розберемося, як обрати найкраще рішення для дому та офісу.

Складовими частинами ПВХ-вікна є профіль, склопакет і фурнітурні елементи. Всі ці конструктивні елементи є важливими, однак на перший план зазвичай виходить саме профіль. Це каркасна частина вікна, яка забезпечує всі експлуатаційні характеристики виробу. Полівінілхлорид – це основний матеріал, який застосовують під час виготовлення сучасних віконних конструкцій. Це надійний, довговічний, легкий у догляді синтетичний полімер. Фізичні властивості ПВХ дозволяють металопластиковим конструкціям виконувати всі заявлені виробником функції: захищати від втрат тепла, холоду та шуму з вулиці, сонця, вітру тощо.

Металопластикові вікна в Києві: особливості конструкції

Віконна конструкція складається з рами, яку доповнює склопакет. Рама в розрізі має вигляд литого полівінілхлориду з різною кількістю перегородок. Саме ці розділювачі формують окремі камери. Чим більше цих секцій – тим кращими будуть показники тепло- і звукоізоляції.

Сьогодні на ринку можна знайти моделі з трьома, п'ятьма і навіть вісьмома камерами. Центральна частина рами має вигляд найбільшої секції, саме в ній міститься спеціальний армувальний елемент. Дуже часто цю деталь виготовляють зі сталі. Вона забезпечує жорсткість конструкції, стійкість до механічних і вітрових навантажень тощо.

За призначенням профілі розділяються на рамні, стулкові та імпостні. Вам не обов'язково вдаватися у деталі та розбиратися у всіх нюансах цих конструкцій. Головне – озвучити вихідні дані об'єкту для скління, свої побажання та бюджет. Досвідчений менеджер зможе дібрати варіант, який задовольнить всі ваші вимоги.

Звертайте увагу на монтажну глибину

Якщо вам потрібні висококласні металопластикові вікна в Києві, звертайте увагу не тільки на кількість камер, а й на монтажну глибину. Базовою вважається монтажна глибина 60 мм. А от оптимальним для українського кліматичного поясу є монтажна глибина в 70 мм.

Також в каталогах представлені елітні версії з монтажною глибиною 80-90 мм. Чим вищий цей показник, тим більш міцною та надійною буде профільна система. У компанії «Гранді вікна» ви знайдете різнопланові варіанти на базі топових профільних систем. Крім того ви отримаєте:

  • гарантію якості завдяки виробництву конструкцій на власному заводі;
  • швидке виготовлення конструкції будь-якого рівня складності;
  • безкоштовний замір габаритів віконної пройми;
  • послуги професійної монтажної бригади, яка швидко встановить нові металопластикові вікна в Києві;
  • післягарантійне обслуговування.

Щоб не розгубитися у варіантах, звертайтеся за консультацією до менеджерів – вони прорахують різні комплектації та бюджети. Купуйте пластикові вікна у перевірених виробників – і у вашій оселі завжди буде тепло та затишно.

Количество просмотров: 1501

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5