Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




12.08.2020

Благоустрій сучасного міста

Вулиці та прибудинкові території наших міст стали значно привабливішими після того як їх почали оздоблювати тротуарною плиткою. В багатьох європейських містах це здавна поширена практика. Завдяки використанню натурального каменю, бруківка прикрашає багато міст. Знаменита аппієва дорога побудована в 4 столітті до нашої ери в Давньому Римі і досі на окремих ділянках збереглася. Після землетрусу в Лісабоні залишилось багато каміння від зруйнованих будинків. Було прийняте вірне рішення і його використали для покриття вулиць і площ. І зараз гарні площі і вулиці багатьох португальських міст прикрашають орнаментом, створені з білого і сірого каменя.тротуарная плитка

Сучасна бруківка не завжди має високу якість, що залежить від виробника і майстрів, які її укладають. Але якщо замовити тротуарну плитку у виробників, що зарекомендували себе з кращого боку, наприклад на сайті https://concrete.kiev.ua/product-category/paving-slabs/stare-misto/, і знайти професійних фахівців, то є можливість отримати не лише гарне, а і досить довговічне покриття, що милуватиме око на протязі тривалого часу. Тротуарну плитку Старе місто назвали так тому, що за її допомогою є можливість створити покриття найбільш схоже на те, що так подобається нам в старовинних містах.

Тротуарна плитку Старе місто виготовляється різних кольорів і розміру, тому вона дає простір для фантазії і дозволяє досягнути унікального вигляду покриття за рахунок їх комбінації. Потрібно вірно вибрати товщину плитка в залежності від навантаження дороги.Плитка має високу морозостійкість, низькі показники водопоглинання і стирання поверхні. Навіть при високих температурах вона не випаровує шкідливі речовини. Покриття не вигорає і не тріскається. Під час стльних злив на ньому не утворюються калюжі. Також воно ремонтопридатне. При потребі воно легко розбирається і знов укладається. Також його легко прибирати.

Щоб покриття служило довго потрібно доручити його укладання фахівцям. Як і будь-яка робота вона вимагає досвіду і певних навичок. Також слід вибирати плитку заводського виробництва, де кожну партію перевіряють у лабораторії, а не кустарну невідомого складу і характеристик.

Количество просмотров: 587

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5