Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




13.08.2020

Фіброцементні плити торговельної марки Cementex

На українському ринку будматеріалів з’явилась новинка – фіброцементні плити торговельної марки "Cementex", ознайомитися з якими є можливість на сайті https://cementex.siniat.ua/ru/ Виготовлені з цементної суміші, що армована целюлозою такі плити можуть застосовуватися як всередині приміщень, так і зовні. Матеріал має чудові властивості:

  • ударостійкість;
  • легко обробляти та монтувати;
  • вогнестійкість;
  • майже не деформується;
  • на ній не з’являється грибок;
  • є можливість застосовувати при підвищеній вологості;
  • низька ціна;
  • універсальність застосування;
  • екологічність.

фіброцементні плитиЗавдяки цим якостям плити використовують для вирівнювання підлоги, монтажу перегородок, вирівнювання стін та стелі, підшивки кровлі, оздоблення фасадів та інших робіт. В залежності від потреб використовуються плити різної товщини. Для кріплення застосовують каркас з профілів.

Так як у складі матеріалу немає токсичних речовин, то його є можливість застосовувати навіть у дитячих приміщеннях, а завдяки вологостійкості матеріал знаходить застосування у ванних кімнатах та кухнях.

При тестових перевірках характеристик фіброцементних плит та інших подібних матеріалів за сумою показників вони показали найкращий результат. Завдяки фібролітовим плитам легко і швидко перепланується приміщення під свої потреби. При оздобленні фасадних поверхонь будинка плитами утворюється провітрюваний фасад, який зберігає тепло. Після нанесення декоративної штукатурки фі фарбування фасади стають досить привабливими і майже не потребують догляду.

Висока вогнестійкість дозволяє застосовувати фіброцементні плити при оздобленні камінів. З ним атмосфера в приміщенні стане затишнішою і особливо приємною, такою що розташовує до приємних бесід в колі рідних або друзів довгими зимовими вечорами, тому що живе вогнище завжди спонукає до спілкування.

Застосування фіброцементних плит дозволяє виконати ремонтні роботи швидко і якісно навіть самотужки, але краще доручити будь-яку роботу фахівцям, що мають досвід виконання таких робіт. Це дозволить вам зекономити сили і час і насолоджуватися добре виконаним ремонтом.

Количество просмотров: 651

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5