Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




30.10.2020

Використання наклейок на самоклеючій плівці

Наклейки на самоклеючій плівці стали дуже популярними останнім часом, адже з їх допомогою легко, швидко і якісно можна оформити:

  • вітрину магазина;
  • інтер'єр будь-якого приміщення;
  • транспортний засіб;
  • меблі.

Нанесене зображення не вигорає, безпечне і прослужить довго. Воно легко переносить зміни температур у широкому діапазоні, стійке до вологи, тому застосовується не лише в приміщенні, а і на вулиці. Якщо зображення повинно служити довго в несприятливих умовах, то є можливість його додатково ламінувати. Якісний друк наклейок в Києві є доступною і не дуже дорогою послугою, тому нею є можливість скористатися і в рекламних цілях, і в побуті.

В залежності від потреб застосовують матові або глянцеві плівки, різної товщини та кольору, або прозорі. Завдяки еластичності вона щільно прилягає навіть до поверхонь складної форми. Після використання вона легко знімається, не залишаючи слідів на поверхні.наліпка

Якщо на ваших нещодавно пофарбованих стінах з'явилася пляма, або щось намалювала дитина, то зовсім не потрібно їх знову ремонтувати. Гарні вінілові наклейки зможуть задекорувати дефекти і ефект від ремонту стане ще кращим. За допомогою такого ж прийому маскуються дефекти на транспортному засобі, або виконується його брендування.

Замовити наклейку є можливість будь-якого розміру та форми. В залежності від умов експлуатації, тиражу, розмірів зображення друк на самоклійці виконується різними способами. Лазерний цифровий друк застосовують при невеликих тиражах. Якщо потрібно прикрасити дитячу кімнату або школу використовують екологічне латексне друкування. УФ друк підходить для нанесення стійкого до сонячних променів зображення що наклеюють на скло. Для великих тиражів найкраще підійде офсетний друк, досить бюджетний, але потребуючий більше часу на виконання замовлення. Шовкотрафаретний друк дає можливість отримати будь-який колір, але він економічно не виправданий для невеликої кількості екземплярів.

Якщо ви бажаєте замовити друк наклейок, то слід звернутися в поліграфічні компанії, що надають широкий спектр послуг. Там вам порадять який друк буде найкращим для вашого замовлення, беручи до уваги якість зображення, ціну, умови експлуатації, потрібну довговічність, термін виконання замовлення. Крім того ви зможете замовити додаткові послуги, тобто порізку або доставку, а можливо вони проводять акцію і ви зможете отримати знижку, особливо якщо у вас велике замовлення.

Количество просмотров: 716

Архив новостей

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2