Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




16.01.2021

Будівельний паспорт на забудову земельної ділянки

Якщо ви бажаєте збудувати на присадибній ділянці будинок або господарську споруду, то для цього потрібно отримати будівельний паспорт в органі містобудування та архітектури. Згідно норм будинок не повинен мати більше двох поверхів без врахування мансарди і бути площею до 500 м2. Щоб отримати паспорт потрібно подати такі документи:

  • заява;
  • копія документа на право власності на земельну ділянку;
  • згода на забудову співвласників;
  • документи нерухомість, розміщену на ділянці;
  • ескіз забудови;
  • копія техпаспорта, якщо планується реконструкція;
  • викопіювання з генплану ділянки;
  • довідка з дачного товариства для дачної ділянки.

Зібрати і вірно оформити всі потрібні документи потребує часу. Якщо ви не бажаєте, або не маєте можливості стояти в чергах, то є можливість доручити справу професійним фахівцям Документ-сервіса “Unidoc”. При переході на сторінку https://unidoc.com.ua/ua/stroitelnyj-pasport/ можливо надіслати заявку на безкоштовну консультацію щодо розрахування вартості будівельного паспорта, або по іншим питанням.будівельний паспорт в 2021

Особливо потрібно звернутися до професіонала, коли складна ситуація і потрібна допомога в збиранні або виготовленні деяких документів, адже там є фахівці різних напрямів і є можливість замовити різні види робіт, пов'язаних з нерухомістю, та землею. Адже якщо не узгодити будівництво з усіма інстанціями, то виникне багато перепон при узаконенні об'єкта і все одно потрібно буде пройти всі кроки, а можливо заплатити штраф за несвоєчасне оформлення документів.

Співробітники Документ-сервіса “Unidoc” проведуть технічний нагляд за будівництвом відповідно до норм, а також оформлять акти виконаних робіт на кожному етапі. При потребі будь-який фахівець компанії безкоштовно приїде на майданчик для узгодження питань, що можуть виникнути. Вартість послуг залежить від їх складності і кількості і розраховується для кожного замовника індивідуально. Після узгодження ціни, вона вже залишається незмінною. Всі технічні працівники компанії мають освіту і відповідні сертифікати, що дозволяють їм виконувати свої обов'язки.

Количество просмотров: 720

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5