Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




24.07.2018

Кращі шини від интернет-магазина ШипШина

Давно відомо, що безпека водія та пасажирів залежить від якості та вірного підбору шин, в залежності від сезону, доріг, на яких пересувається автомобіль, його марки, манери їзди водія та інших факторів. Зараз пропонується широкий вибір шин різних виробників і щоб придбати саме те, що потрібно, слід звернутися в интернет-магазин шин в Украине під назвою ШипШина. Будучи офіційним представником відомих світових виробників шин, акумуляторів, та інших автомобільних товарів, тут можливо придбати їх за досить привабливими цінами. Крім того кваліфікований персонал допоможе зробити вірний вибір і порекомендує кращі вироби, якщо з цим виникнуть певні труднощі.

кращі шини від интернет-магазина ШипШинаКраще купувати шини, які пропонує виробник автомобіля. На сайті користуючись підказками вибирають шини по виробнику, моделі, року випуску, модифікації автомобіля та сезону використання. З запропонованих варіантів слід вибрати такі, що найкраще підійдуть для Вас. Беруть до уваги виробника шин, малюнок протектора, та інші показники. Саме тепер можна скористатися підказкою персоналу інтернет-магазину.

Можливий вибір шин і по їх розміру в залежності від ширини, профілю, діаметру, сезону та бренду. Сайт автоматично запропонує шини, що підійдуть під ці параметри. Можливо звузити вибір, додавши індекс швидкості та максимальне навантаження. Так же легко підбираються диски в залежності від ширини, діаметру, PCD, типу диска та його виробника. Тут же підбирається і акумулятор для автомобіля або фототехніки в залежності від виробника, пускового струму, ємності та полярності.

На шини, придбані на сайті поширюється дворічна гарантія, з умовами якої можна ознайомитися на сайті.

Асортимент магазину включає також авто аксесуари, оливи та хімію для авто. Пропонуються якісні тенти для автомобілів різного розміру та форми.

Володарі шиномонтажу можуть придбати на сайті якісне шиномонтажне обладнання та вулканізатори. Також підприємці можуть співпрацювати з мережею ШипШина, що має власний логістичний центр та склади по Україні на умовах франчайзингу, що дасть можливість розпочати свою справу за допомогою успішної компанії, що активно розширюється.

Всі товари доставляються транспортними компаніями за рахунок замовника. Якщо оплата здійснюється після доставки, то додатково сплачуються кошти за зворотній переказ грошів. З умовами повернення товару слід ознайомитися на сайті.
Також на сайті в режимі онлайн можливо заключити договори автострахування, попередньо розрахувавши платіж.

Количество просмотров: 852

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5