Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




03.11.2019

Поїздки на таксі у Закарпатті

Кожен, хто подорожував Закарпаттям назавжди запам’ятав цей чудовий край, де приємно відпочивати і оздоровлюватися. Відомий замок Паланок,що височіє над містом Мукачево, наче і досі охороняє його від ворогів. Чудове місто з невеликими будинками, церквами та красивою Ратушею вільно розташувалося коло підніжжя пагорба. Щоб швидко дістатися до місця призначення найкраще скористуватися послугою Fresh Taxi. Після завантаження додатку в свій смартфон викликати таксі буде дуже легко. Зробіть замовлення, вказавши адресу звідки і куди потрібно їхати. Тут же є можливість отримати інформацію про водія та відслідити рух автомобіля по мапі. Після поїздки її просять оцінити, що дає змогу вирахувати рейтинг водія. Послугу оплачують готівкою, або за допомогою картки.Fresh Taxi

Скористатися послугами таксі можливо також за містом і швидко дістатися до термальних комплексів Берегово. Перебування там додасть організму здоров’я та насолоди, особливо в холодну пору року. А після купання є можливість помилуватися архітектурними пам’ятками, або завітати в дегустаційний зал, де після дегустації закарпатських вин їх купують майже всі відвідувачі. Адже так приємно привезти з подорожі подарунки рідним та друзям.

Скориставшись послугами таксі завжди є можливість проконсультуватися у водія, який дуже добре знає місто і околиці де смачно поїсти, куди піти. Він покаже все, що вас цікавить і все буде коштувати невеликих коштів. Після виклику таксі приїде швидко і ви всюди встигнете вчасно.

Водіям також зручно працювати в цій системі, адже вони самі вирішують коли і скільки працювати. Це може бути основний заробіток, або можна працювати у вільний від основної роботи час. Щоб працювати у Fresh Taxi водій повинен мати дійсне посвідчення і стаж більше 3-х років. Автомобіль обов’язково потрібно застрахувати, він має бути чистим, справним з посвідченням про його реєстрацію. Потрібен також телефон з доступом в інтернет для прийому замовлень і зв'язку з водієм. Не потрібні ніякі обов’язкові платежі, знімається лише 10% від вартості виконаного замовлення, тому водієві працювати вигідно а пасажир отримує зручну послугу.

Количество просмотров: 838

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5