Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




31.01.2020

Усе для автомобілів Рено

Автомобілі марки Рено досить розповсюджені не тільки в усьому світі, але і в Україні. Він використовується як для бізнесу так і для сім'ї, адже потребує мало палива, надійний і безпечний. Але кожен автомобіль потребує якісного обслуговування, за яким найкраще звертатися на офіційні сервісні центри. Вони мають сучасне діагностичне обладнання, кваліфікований персонал, оригінальні запчастини і можуть забезпечити якісний і швидкий ремонт з наданням гарантії на замінені деталі та виконані роботи на протязі 1 року з моменту їх виконання. Будь-яка послуга, починаючи з технічного обслуговування до зaмiни зчеплення Рено, або ремонту вузлів буде виконано на найвищому професійному рівні.ремонт Рено

Автомобілісти розуміють, що будь які оригінальні запчастини, розроблені саме для цього авто, будуть слугувати найкраще і забезпечать надійну працю та комфортне користування, адже при їх виробництві використані інноваційні технології та контроль. Їх легко монтувати, що прискорить термін ремонту. В офіційному сервісному центрі є можливість замовити оригінальні аксесуари на свою модель авто по найкращим цінам, та ідеально пристосованих саме для цієї марки та моделі.

Для фанатів марки автомобілів Рено пропонується також різноманітна сувенірна продукція з символікою бренду. Це спортивний одяг та взуття для чоловіків та жінок, сумки, рюкзаки, валізи, парасолі, чашки, ручки, брелоки та багато інших товарів. Для колекціонерів є можливість придбати мініатюрні моделі автомобілів марки Рено різних років випуску.

Ще однією послугою, яку надають в офіційних сервісних центрах є пошук аксесуарів навіть для тих авто, що вже на випускаються. Щоб клієнти не витрачали даремно час на очікування на сервісне обслуговування є можливість записатися заздалегідь. Сучасний центр кузовного ремонту виконує якісне фарбування, рихтовку, полірування кузова, а також хімчистка салону. Фарбування проводять у власному малярному цеху з застосуванням якісних фарб на водній основі. Деякі ушкодження усувають навіть без подальшого фарбування автомобіля, дякуючи наявності спеціального обладнання та майстерності персоналу. З сервісним центром автомобіль завжди буде в чудовій формі.

Количество просмотров: 776

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5