Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




29.07.2018

Сумки та чохли для перевезення та зберігання зброї

Якщо вдома є спортивна або мисливська зброя, звісно з дозволом на її зберігання, то потрібно також мати сейф, або металевий футляр, з міцним замком, щоб ніхто не зміг випадково ним скористуватися. Ключ повинен зберігатися в недоступному для дітей та злодіїв місці.

Коли потрібно перевезти зброю в автомобілі, то вона повинна бути в чохлі, та розряжена, а патрони до неї краще зберігати в заводській упаковці. І зброю, і патрони до неї краще перевозити в багажнику. Зброя в чохлі не постраждає від атмосферних осадів, надовго збереже свій вигляд завдяки м’якій тканині всередині.

Сумки та чохли для зброї виготовляють з цупкої тканини, що має здатність відштовхувати воду та шкіри. Відома німецька фірма Jakob Winter GmbH, що вже більше 100 років виготовляє дуже якісні футляри для музичних інструментів, нещодавно почала виготовляти також футляри та кейси для стрілецької зброї. Вони мають надійний замок і можуть перевозитися в багажі при авіа та залізничних подорожах. Якщо потрібно везти особисту стрілецьку зброю за кордон для спортивних змагань, або полювання, то треба ознайомитися з правилами, що регламентують таке перевезення в кожній краіні, куди треба їхати. Є такі норми і для транзиту по країні. Якщо ними знехтувати, то може бути відмова в перевезенні.чохли для зброї

В більшості країн всі ці норми схожі, але можуть бути і відмінності. Крім дозволу на зброю треба мати також квиток мисливця, а для спортсменів запрошення на змагання, надіслане з країни, де відбудуться такі змагання.

Взагалі маючи зброю треба бути відповідальними і продумати свої дії, щоб вона не змогла потрапити в чужі руки. Адже бувають випадки, коли діти знаходять ключ від сейфа і випадково можуть поранити себе, або ще когось. Сейф повинен бути закріплений, щоб якщо в будинок проберуться злодії, то не змогли прихопити разом з іншими цінностями і сейф разом зі зброєю. Все це стосується також і наградної зброї, і тієї, що придбана для захисту. Треба добре знати закони, які досить часто змінюються, щоб не перевищити межі необхідної оборони і не попасти за грати.

Количество просмотров: 908

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5