Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




02.08.2018

Кращі місця Вінниці

В чудове українське місто Вінницю приїзжає багато мешканців країни, тому що тут багато визначних місць, з якими варто познайомитися. Це і відомий фонтан Рошен, кольорові струмені якого б’ють прямо з води, зачаровуючи своєю красою. Якщо прийти сюди ввечері, то спочатку можна помилуватися заходом сонця, а з наступом темряви одержати задоволення від яскравого лазерного шоу.

Місто має декілька відомих музеїв, зокрема музей видатного лікаря Пирогова, що особливо сподобається медикам. Але не пошкодують витраченого часу і інші відвідувачі, тому що крім музеїв на території ще є прекрасний і доглянутий парк, частину дерев якого посадив ще сам Пирогов. Краще відвідувати музей з екскурсією, тоді можна дізнатися багато цікавих фактів про це місце. Навіть якщо приїхати в місто на декілька годин, то за допомогою таксі Вінниці є можливість побачити багато цікавого.

Піша прогулянка також сподобається, можна також завітати до краєзнавчого або художнього музеїв і доторкнутися до історії країни і міста, або до прекрасних витворів мистецтва. Є в музеї твори італійських, голландських та російських майстрів, а також предмети інтер’єру, незважаючи на невеликі розміри музею.

Дуже приємно побувати в міських парках, яких декілька, прогулятися тінистими алеями, або відвідати зоопарк, особливо перебуваючи в місті разом дітьми. Щоб доїхати до нього достатньо викликати Taxi 838 по телефону, або зробити заявку на сайті. Авто приїде дуже швидко і відвезе куди потрібно.Taxi 838 Вінниця

В центрі міста на Соборній вулиці стоїть величний Преображенський собор і білосніжний костьол Діви Марії, а для тих людей, що полюбляють техніку буде цікаво ознайомитися з експонатами радянського періоду в музеї Автомотовелофоторадіо, що розміщається на цій же вулиці.

Обов’язково слід прогулятися сквером Козицького, зробити фото одного з символів Вінниці Водонапірної башти, а можливо і піднятися на неї, щоб подивитися експонати музею, що там розташований.

Недалеко від міста в роки Великої світової війни була побудована ставка Гітлера Вервольф. Зараз тут є музей та кафе стилізоване під польову кухню. Місцевість вражає своєю містичністю, а неподалік в містечку Стрижавка милують око скелясті пейзажі Південного Буга.

Якщо Ви приїхали в місто не на один день, то є можливість ознайомитися з дуже гарним палацом графині Щербатової, що розміщений в місті Немирів. Збереглися не лише фасад будівлі, а і його інтер’єри, а також прекрасна паркова зона.

Количество просмотров: 982

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5