Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




05.08.2018

Закарпаття - запорука ідеального відпочинку

Непростий вибір

Щороку багато людей постають перед нелегким вибором: де провести заслужену і бажану відпустку зі своєю сім'єю!? Здавалося б, на нашій планеті досить багато красивих курортних містечок, тому проблем з вибором бути не повинно. Проте це велика проблема. Адже більшість курортів - це море. Найпростіше море, з найбанальнішими розвагами і визначними пам'ятками. Найчастіше, обраний курорт не приносить нових позитивних емоцій. Що ж робити?!

Те саме ідеальне місце

Отже, пропонуємо відправиться вам до Закарпаття!

Там розташовані прекрасні готельно-оздоровчий комплекси, від яких в захваті всі гості. Відмінні умови проживання, ресторани, спа-центри, басейни, тренажерні та більярдні зали! А головна фішка більшість комплексів - водолікарня Поляна. Крім відпочинку, ще встигнете й підлікуватися.

Прокидаючись щоранку в прекрасному місці, в першу чергу, хочеться вийти на балкон, щоб насолодитися пейзажем Карпат. Кожен раз, вдихаючи це незвичайно свіже повітря, люди тут відчувають себе здоровішими і впевненішими. Неначе це повітря не просто цілюще, а й чарівне!

Відпочинок на Закарпатті може бути по-справжньому активним! Кожен день є можливість пробувати щось нове. Емоції, отримані від купання в гірській річці, катання на конях, пішого походу в гори, зашкалюють!

На Закарпатті величезна кількість міст, які користуються популярністю серед туристів. Рекомендуємо місто Свалява. Ви запитаєте, чому?

Це місто має особливу енергією, яка відчувається ще при в'їзді сюди. Дивовижні і мальовничі пейзажі відкриваються в Сваляві! Бути в Закарпатті, і проїхати повз цей район - велика і непрощенна помилка!

Багаж порад для мандрівників

Якщо ви вирішили поїхати на Закарпаття, то правильно зробили! Приїхавши сюди, ви не пошкодуєте! А ось і кілька порад майбутнім мандрівникам:

  • Пункт перший, і найважливіший! Ні в якому разі не сидіть в готелі. Зробіть ваш відпочинок різноманітним і насиченим. Спробуйте усі послуги, які вам надає Закарпаття.
  • Здійсніть екскурсію в Замок Паланок. Сподобається і дорослим, і дітям!
  • Пройдіть по Пішохідному мосту в Ужгороді. Немає нічого незвичайного, але дух захоплює!
  • І останнє - обов'язково підлікуватися. Адже саме тут, відпустка повинна бути не тільки розважальною, але й лікувальною.

Р. S. Багато людей, приїхавши сюди влітку, поставили собі за мету приїхати в це славне місце знову. Тільки тепер взимку, на Різдвяні свята, і відпочити на Закарпатті вже зовсім з інакше.

Количество просмотров: 907

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5