Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




21.05.2019

Якщо вас цікавить великий теніс

Більшість людей в сучасному суспільстві багато часу проводить сидячи за столом. Тому їм не вистачає руху. Щоб компенсувати цю нестачу вони опановують великий теніс, йогу, фітнес, бокс, плавання та інші різновиди спортивних тренувань. Звісно все це краще робити в добре обладнаному приміщенні, укомплектованому всім необхідним для ефективних занять, та тренерами, що не лише самі є спортсменами, але вміють передати свої знання та навички іншим людям.великий теніс

Зараз великий теніс є одним із елітних видів спорту і видатні тенісісти відомі в усіх країнах. Тому кожна людина, що вважає себе сучасною, повинна вміти грати в великий теніс хоча б на начальному рівні, тому навіть декілька занять з професійним тренером нададуть можливість познайомитися з цією грою.

Найкращі корти нашої країни знаходяться в центрі Києва. Щоб у цьому пересвідчитися достатньо подивитися віртуальний тур на сайті, або там же записатися на тур клубом «Гран Прі» позначивши кращий час відвідин. У вартість відвідин корту входить також відвідування римської парної, або сауни, що допоможе не лише отримати задоволення від тренування, але й відпочити після нього. Посприває відновленню сил похід до фітнес бару, або ресторану спортивного клубу, де є можливість ознайомитися з сучасною, корисною їжею, дякуючи якій легко відновити сили, витрачені на тренування.

Дуже багато уваги приділяється заняттям з дітьми, які вібирають саме ті тренування, які їм найбільше припадуть до душі. Тут навчать грати в теніс, плавати. Заняття проводяться індивідуально, або для груп дітей різного віку. Існують також і інші напрямки занять з дітьми: художня гімнастика, карате, хореографія, акробатика та інше. Дітям дуже подобаються заняття, а змагання дають можливість продемонструвати свої кращі здобутки. Тренери з великим досвідом допоможуть дитині проявити себе, стати більш впевненим у своїх силах.

Ще одним з напрямків діяльності клубу є салон краси, де є можливість зробити зачіску, манікюр та педікюр, відвідати солярій. Щоб росслабитися після тренувань пропонуються різні види масажу. Всі процедури по догляду за обличчям та тілом проводяться із застосуванням найкращих косметичниз засобів.

Количество просмотров: 903

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5