05.06.2019

Відпочинок на курортах Чорного та Азовського морів

Коли настають теплі дні дуже хочеться на море, хоча б на тиждень, або декілька днів. Якщо треба оздоровити дітей, то дуже підійде море з невеликою глибиною, адже є можливість не хвилюватися, коли малюк заходить в воду, та і вода тут тепла і комфортна і дітям і дорослим. Саме таке море є в Новопетрівці, селищі, що знаходиться в 12 кілометрах від Бердянська.відпочинок у НовопетрівціПотрапити туди можливо за допомогою комфортабельних автобусів і мінівенів, що здійснюють регулярні рейси з Дніпра та Новомосковська. Замовляти квитки потрібно за телефонами, що є на сторінці https://premiumbus.com.ua/ua/poezdki-na-more/новопетрiвка/днепр-новопетрвка, надавши операторові дату поїздки, маршрут та кількість людей, враховуючи дітей до 10 років, для яких надаються знижки. Також отримують знижки пасажири,що вже користувалися послугами перевізника, або замовляють квитки в обох напрямках.

Надаються послуги з перевезень також в інших напрямках, в курортні регіони на Чорному та Азовському морях на европейських транспортних засобах різної місткості від 9 до 21 місць, або навіть на 3-4 людини, для тих,хто цінує свій комфорт, але не хоче провести час за кермом. Ввічливі, та професійні водії зроблять подорож легкою, та безпечною,що особливо важливо, коли пересуваєшься з дітьми. Цей маршрут проходить також через Місто Запоріжжя, та Бердянськ, тому ним можуть скористатися ті, хто бажає відпочити в Бердянську, де набагато більше розваг для молоді, та активних людей.

Є можливість замовити автомобіль для подорожі з друзями, або співробітниками в туристичні місця України, такі як Умань, Асканія-Нова, Почаївська Лавра, Хортиця та інші. Подорож дружнім колективом дасть змогу провести час весело та корисно. Часто авто потрібно також для урочистостей, що проводяться за містом, на природі. Це може бути виїздна церемонія на весілля, або корпоратив, коли є необхідність вивезти необхідну кількість людей до місця святкування. Замовити потрібні автомобілі також можна на цьому сайті, підібравши клас та місткість їх згідно уподобанням та фінансовим можливостям.

Апрель 2024