Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




12.11.2023

Тактичний одяг — міцне, надійне та витривале спорядження на всі випадки життя

Тактичний одяг - це одяг, призначений для використання у військових операціях, поліції, рятувальних діях та інших ситуаціях, де потрібно забезпечити комфорт та захист для осіб, які виконують спеціальні завдання. Цей тип одягу можна розділити на наступні категорії:

  • Бойовий спецодяг — камуфльований одяг для приховування на полі бою — бойові костюми, штани, сорочки, флісові кофти куртки тощо.
  • Обладнання та аксесуари — сумки, рюкзаки, пояси, кобури, каски, рукавиці, спеціальне взуття, окуляри, намети, підсумки для магазинів та інше обладнання, яке допомагає спростити виконання завдань.
  • Спеціальне взуття — зносостійке, водонепроникне з відмінною підтримкою стопи. Зазвичай це бойові чи тактичні черевики та чоботи, для тренувань та маршів, для повсякденного носіння часто використовують кросівки.
  • Білизна — шкарпетки, термобілизна, футболки, які забезпечують комфорт та тепло в умовах екстремальних температур.

Тактичний одяг і обладнання розробляються так, щоб забезпечити носіям зручність, функціональність та захист під час виконання їхніх обов'язків у спеціальних ситуаціях. Виробник тактичного одягу пропонує як комплекти чисто військового чи спеціального призначення (наприклад для пожежних чи поліцейських), так і стилізовані одяг і спорядження для туристів, рибалок, мисливців.

Особливості тактичного одягу

Усе тактичне спорядження виробляється в Україні і чітко відповідає вимогам стандартів для спеціального чи військового одягу. Якщо ви бажаєте купити армійську продукцію для мандрівок, чи як однострої для служби охорони, то радимо звернути увагу на колекції тактичного одягу на сайті виробника камотек. Це штани, сорочки, куртки та головні убори у так званому стилі мілітарі, який ще називають tactical.

Від одягу для військових він мало відрізняється за якістю, але виглядає трохи інакше, ніж військова форма. Це зроблено для того, щоб легко можна було відрізнити кадрового солдата чи офіцера від мирної людини, яка веде активний спосіб життя та віддає перевагу міцній та надійній одежі. Якщо порівняти тактичний та звичайний одяг, то перший має ряд характерних ознак:

  • Камуфляж у вигляді піксельних малюнків, колір хакі чи подібної гами. Для зимового використання виготовляються маскувальні костюми білого та сіро-білого кольору, які допомагають солдатам заховатися в природному середовищі та уникнути виявлення ворогом.
  • Зносостійкість і міцність - для пошиття одежі та іншого спорядження використовуються високоякісні матеріали, стійкі до зносу та механічних пошкоджень, щоб одяг служив якомога довше. При цьому, речі легко перуться та швидко висихають, стійкі до горіння.
  • Захист від погодних умов - тактичний одяг вітчизняного виробництва водонепроникний, вітрозахисний та теплоізоляційний, білизна добре вбирає піт та захищає від перегріву та переохолодження. Деякі моделі мають системи вентиляції для відводу зайвого тепла та вологи.
  • Багатофункціональність - велика кількість кишень, петель, кріплень та інших додаткових елементів для зручності носія та зберігання необхідного обладнання.

Тактичний одяг розробляється з урахуванням комфорту та можливості  вільного руху, щоб його власники могли виконувати різноманітні завдання у складних умовах. Кожна модель створена  на базі наукових розробок та відгуків користувачів, які вже придбали тактичний одяг та скористувались ним у реальних умовах.

Количество просмотров: 2708

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5