25.04.2024

Закон про мобілізацію. Інфографіка Міноборони із основними змінами

Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений Парламентом та підписаний Президентом України, вступить у дію вже з 18 травня.

Читайте в інфографіці основні зміни, які стосуються як військовослужбовців, так і цивільних громадян України.

Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент Закон про мобілізацію: які зміни ухвалив Парламент

Джерело

Additional Info

• Размещение в RSS:: нет

• З якого місяця індексувати зарплату найманих працівників?
  • Чи достатньо відтворити на дисплеї РРО/ПРРО QR-код чека?
  • Що є доходом в інвалюті