Уроки для начинающих предпринимателей

17.07.2018

Акцизнi марки нового зразка

Газета «Приватний підприємець»

З 01.07.2018 р. будуть запроваджені марки акцизного податку нового зразка для тютюнових виробів вітчизняного та імпортного виробництва (крім сигарет із фільтром і без фільтра, цигарок). Це передбачено постановою КМУ від 04.04.2018 р. № 257.

Водночас ч. 4 ст. 11 Закону України від 19.12.95 р. № 481/95-ВР “Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів” передбачено, що в разі зміни зразка марок акцизного податку вже закуплені марки попереднього зразка застосовуються у виробництві алкогольних напоїв та тютюнових виробів до їхнього повного використання, а марковані такими марками алкогольні напої та тютюнові вироби перебувають в обігу до їхньої повної реалізації в межах терміну придатності для споживання.

Водночас в ІПК від 29.05.2018 р. № 2360/6/99-99-12-01-03-15/ІПК пояснюється, що марки попереднього зразка, закуплені до 01.07.2018 р., застосовуються у виробництві до їхнього повного використання (для маркування сигарет із фільтром і без фільтра, цигарок).

Тютюнові вироби (крім сигарет із фільтром і без нього, цигарок), марковані марками поперед­нього зразка, виготовлені до 01.07.2018 р., допускаються до митного оформлення й будуть перебувати в обігу до їхньої повної реалізації.

Як працювати за загальною системою оподаткування?

Книга «Как самому составить договор» (примеры и рекомендации)

• Инспекционные посещения отменены – можно ли расслабиться?
  • Услуги и оплата по Интернету: нужен ли единщику РРО?
  • Грузоперевозки: габаритно-весовой контроль
  • Комиссия по соцстраху у ФЛП
  • Дата дохода при расчетах по терминалу у общесистемщика

9-я Международная Бизнес-встреча в формате БИТВЫ ЛУЧШИХ ТРЕНЕРОВ