Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




04.03.2020

6 причин, щоб замовити інноваційну дифузійну плівку DELTA®-PENTAXX

На правах реклами

На виставці DACH und HOLZ 2020, що пройшла в Штутгарті (Німеччина), було презентовано новий продукт від Doerken GmbH – дифузійні мембрани DELTA®-PENTAXX та DELTA®-PENTAXX PLUS, яка призначена для похилих дахів та вентильованих фасадів. Дані мембрани відносять до класу ПРЕМІУМ, вони складаються з п'яти прошарків.

Мембрана DELTA®-PENTAXX та DELTA®-PENTAXX PLUS ー інноваційний продукт, аналогів якому немає у світі через те, що в полотні мембрани два дифузійних прошарки (плівки).

Основні характеристики DELTA®-PENTAXX

Серед багатошарових мембран від Доркен ГмбХ (Німеччина), саме DELTA®-PENTAXX та DELTA®-PENTAXX PLUS гарантують 20-ти річний термін експлуатації в сучасних умовах, коли збільшується вплив інфрачервоних променів та сонячної радіації (ультрафіолетове опромінення).

В структуру мембрани DELTA®-PENTAXX PLUS інтегровано дві клейкі стрічки по технології DELTA®-Ad Tec, що забезпечує оптимальне нанесення клею на полотно мембрани. З’єднання даними стрічками є 100% повітро- та водонепроникне.

Також, використовуючи інноваційну та запатентовану технологію DELTA®-BiCo, виробник збільшив показник міцності полотна мембрани за рахунок щільності розташування волокон тобто, одне волокно (серцевина) захищено іншим волокном (оболонками).

DELTA®-PENTAXX та DELTA®-PENTAXX PLUS відносять до дифузійних мембран з високим показником паропроникності, повітрощільності та водостійкості, що надійно відводять вологу з конструкції даху і забезпечують захист від зовнішнього зволоження. Зазвичай, будівництво не має чіткого терміну завершення та проходить з деякими затримками будівельних робіт.

На даному етапі, саме п’ятишарова дифузійна мембрана DELTA®-PENTAXX та DELTA®-PENTAXX PLUS забезпечать чотиримісячний захист будівельних конструкцій від сильного впливу сонячної радіації.

Лабораторні випробування від Dorken GmbH (Німеччина) показують, що мембрани можуть втратити до 90% водостійкості при занадто тривалому впливі ультрафіолетового випромінювання. З огляду на той факт, що покрівлі та фасади найбільш схильні до впливу жорстких атмосферних умов, мембрани відіграють вирішальну роль в їх довговічності. Якщо ці мембрани виготовлено з дешевої вторинної сировини та мають низький показник УФ-стабільності чи стійкості до старіння – це призводить до тривалого і дорогого ремонту.

Інноваційна дифузійна плівка DELTA®-PENTAXX

Вам не потрібно турбуватися про втрату функціоналу мембрани через надмірний вплив сонячної радіації та не планову затримку при будівництві. Всі мембрани сімейства ДЕЛЬТА засновані на інтелектуальних технологіях. Це результат багаторічного досвіду, постійного розвитку та найвищих стандартів якості. Двадцятирічна гарантія на функціональність мембрани, згідно гарантійних умов DELTA®, підкреслює якість яку гарантує завод-виробник.

Саме мембрани DELTA®-PENTAXX та DELTA®-PENTAXX PLUS ー інвестиції в безпеку Вашого даху!

Детальніше ознайомитися - https://budova.biz/diffusion-membrane/delta-pentaxx-delta-pentaxx-plus/

  • ☎ +38 (067) 537 39 32
  • E-mail: - info@budova.biz
  • Site: https://budova.biz/
  • YouTube - https://www.youtube.com/channel/UCNrSMzJAIRFUWfJpPrysbxw/featured

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 722

Новий номер!

  • Чи замінить опис залишку товарів прибуткову накладну?
  • Фізособа є ФОП і найманим працівником: чи можливо це?
  • Транспортні послуги у ФОП на загальній системі: документи, ПММ у витратах

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне