Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




03.04.2024

Продовжується податковий контроль у сфері торгівлі складною побутовою технікою

Працівниками підрозділу фактичних перевірок податкового аудиту Головного управління ДПС в Одеській області продовжуються заходи податкового контролю в частині виявлення порушень при продажу технічно складних побутових товарів.

Так, під час проведення фактичної перевірки торгівельного павільйону фахівцями відділу фактичних перевірок підрозділу податкового аудиту Головного управління ДПС в Одеській області встановлено, що платником єдиного податку другої групи здійснювалася реалізація зарядного пристрою за готівкові кошти без застосування програмного реєстратора розрахункових операцій, та як наслідок - порушення порядку обліку товарних запасів за місцем здійснення господарської діяльності платника податків, що є порушенням вимог статті 3 Закону України від 06.07.1995 № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (зі змінами) (далі – Закон № 265).

До суб’єкта господарювання застосовано штрафні (фінансові) санкції у сумі 105,22 тис. гривень, які порушник сплатив у визначені законодавством строки.

Головне управління ДПС в Одеській області наголошує, що добровільне виконання вимог законодавства у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, до якого відноситься і Закон № 265, вбереже суб’єктів господарювання від додаткових витрат у вигляді штрафних (фінансових) санкцій.

Головне управління ДПС в Одеській області

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 314

Новий номер!

  • Чи замінить опис залишку товарів прибуткову накладну?
  • Фізособа є ФОП і найманим працівником: чи можливо це?
  • Транспортні послуги у ФОП на загальній системі: документи, ПММ у витратах

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне