Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




10.02.2016

Зробити сайт під ключ у Львові

Якщо вам потрібен простий і недорогий сайт під ключ (наприклад, сайт-візитка або блог), то, як правило, зовсім неважливо, де саме знаходиться виконавець вашого проекту. Такий проект може бути виконаний фрілансером з будь-якого регіону чи навіть іншої країни. Але при розробці відповідального сайту, на якому буде лежати реальне бізнес-завдання з реалізації ваших товарів або послуг, дуже важлива можливість особистих зустрічей з виконавцем.

Адже щоб грамотно зробити сайт під ключ, від виконавця потрібно повне занурення в бізнес клієнта, буде потрібно на час всього проекту буквально жити його бізнесом і працювати разом з ним. Адже щоб придумати по-справжньому ефективний інструмент продажів, нам потрібно знати:

У чому полягає Ваш бізнес? Які властивості товару / послуги найбільш привабливі для Ваших клієнтів? У чому полягає головна відмітна риса бізнесу? Що пропонують на ринку сайти Ваших конкурентів? На підставі цих відомостей ми зможемо придумати вдалу продающу позицію, вигідно виділяє Ваш сайт на тлі конкурентів. І тільки тоді вийде зробити по-справжньому ефективний сайт, який реалізує ваші товари або послуги.

На відміну від більшості інших студій, де дизайнер просто скомпонує запропоновані Вами Інфоблоки, а верстальник оформить все це в коді, ми зосередимося на тому, як зробити сайт таким, щоб він відмінно продавав саме Ваші товари або послуги (і не тільки у Львові).

 Тобто основна увага буде приділена комерційних питань, правильності розміщення на сайті значущою в комерційному плані інформації, зручності здійснення покупки або замовлення. Все це дозволить нам зробити для Вас по-справжньому продаючий сайт під ключ. Безсумнівно, концентруючись на продажах і конверсії, ми, звичайно ж, не забудемо і про всіх технічних нюансах.

Якість верстки, легкість сторінок, технічна оптимізація, вибір сучасної платформи для управління сайтом - всі ці аспекти також будуть враховані в проекті!

 Як зробити сайт під ключ у Львові дешевше?

Досвід показує, що людина, приступаючи до нового для себе справі, завжди лише смутно уявляє собі список завдань, які йому належить вирішити. У результаті він планує і оцінює проект лише частково, а нові суми і терміни «вилазять» пізніше, в процесі виконання проекту.

Чи не краще уникнути цих підводних каменів, з самого початку звернувшись до професіоналів, які врахують всі нюанси, спланують і виконають проект повністю! Щоб зробити сайт під ключ разом з taina.com.ua, ви можете звернутися до нас, і ми забезпечимо комплексне створення сайту під ключ від самого початку постановки завдань і до здачі готового протестованого проекту.


Количество просмотров: 1419

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5