Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




12.08.2017

Тері Фао презентував новий кліп "Де..."

Спекотне літо не стало на заваді новим звершенням наших музикантів. У самий розпал курортного сезону сучасна українська музика збагатилась новим відеохітом – 8 серпня київський музикант Тері Фао (Тарас Підкуймуха) презентував стрічку на пісню «Де…», яку вперше було представлено широкому загалу слухачів весною 2017 року. Трек завершував україномовний міні-альбом «Не кажи», записаний у столичній студії Vuk studio.

Акторський склад і виробник кліпу

Тері ФаоКінець літа для виходу кліпу обрано навмисно – Тарас завжди казав, що все найцікавіше залишається наостанок. Що ж, гідний підсумок гарячої пори – адже міні-стрічка вийшла атмосферна, дещо загадкова, і цілком передає настрій авторського треку. Майстри з Artory web video, що працювали над зйомками, вдало втілили особисте ставлення Тері до самої композиції. Ліричну чуттєвість і емоційність тексту дуже точно передає хореографічна постановка Валерії Кулінової у виконанні танцівників Ані Белан і Олега Моіса.

Офіційне відео «Де…» доступно до перегляду на YouTube.

  • Автор і виконавець: Тері Фао.
  • Хореограф-постановник: Валерія Кулінова.
  • У кліпі знімалися: Аня Белан і Олег Моіса.
  • Виробництво студії Artory web video.

Історія створення танцювального кліпу Тері Фао

За словами Тері Фао, задум зняти кліп саме у стилі Homeshake з’явився ще тоді, коли він випадково потрапив у концертну залу столичного Палацу культури Росток. В уяві виконавця відразу сформувався концепт відео – головні герої танцюють наодинці у величезному приміщенні, дещо прості декорації і мінімум деталей у кадрі. Після недовгих роздумів автор взявся за реалізацію своїх планів, причому композицію «Де…» для кліпу обрав не випадково – танцювальна мелодія у стилі сінті-поп просто ідеально підходить до сценарію кліпу.

Загалом, музикант дуже задоволений і самими зйомками, і тим, яким вийшов результат. Особливо стильно виглядає тьмяний, навіть похмурий, відеоряд, клуби диму і світлові спалахи ліхтариків у руках героїв у поєднанні з жвавим і яскравим ритмом синглу. Адже, за думкою Тері, така комбінація лише підкреслює своєрідну інтимність тексту пісні. Єдиною складністю у роботі над кліпом, знову ж таки за словами виконавця, була необхідність гармонійно вставити у хореографію його самого.

Кліп «Де…» – не єдиний проект, над яким працював Тарас цього літа. На осінь заплановано вихід чергового реліза виконавця, у який увійдуть виключно нові роботи столичного музиканта.

Количество просмотров: 1247

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5