30.12.2016

Про наші нігті знімають кіно

Багато власниць розкручених сторінок в інстаграм, і просто відвідувачок приходять у салони краси Рівного не лише за манікюром, але й за фотозвітом. Усе більш популярними стають б’юті-короткометражки, що починались із банальної реклами косметичних засобів, коли дівчата на камеру демонстрували свій макіяж, розпис нігтів рук та ніг, фігуру та засоби для її корекції, засмаги та гігієни тіла. Такі ролики зазнали неабиякої популярності і почали використовуватись як у модельній індустрії, так і в інших сферах Інтернет-рекрутингу. Втім, у цієї теми є й інша сторона медалі: виявляється, до сюжету про салони краси звертались і знані голлівудські режисери та сценаристи, що й не дивно: ми так часто робимо манікюр, педикюр, нарощування нігтів чи гелеве покриття нігтів, що не можемо про це не говорити.

Історія фільму «Салон краси», що вийшов у прокат ще 2005-го року, розповідає про матір, яка сама виховує дитину і працює перукарем у чикагському салоні краси. Жінка конфліктує з начальником і приймає рішення вступити на шлях власного бізнесу – відкрити свою справу. Чи вдасться їй це зробити? Майстри манікюру знають, як буває важко догодити клієнту, це стосується і перукарів, майстрів СПА та взагалі обслуговуючий персонал. Салонні послуги – це не просто робота над чужою зовнішністю, це поглинання чужих негативних емоцій: суму, болів та переживань, сумнівів і стресів. Про ці моменти чудово знають майстри салонів краси у Рівному.  Героїня фільму не може владнати справу із колишнім роботодавцем і переїжджає до іншого міста (хто відкривав свій салон може тільки здогадуватись, як важко зробити це у чужому краї). У цієї жінки все як у житті: своєрідні, неслухняні працівники, обурені та складні клієнти із купою забаганок, і – родзинка фільму – електрик, який неймовірно грає на роялі. Уся ця братія починає співпрацю, і тут на героїв чекають пригоди. Салонні, нехай офісні, проте справжні пригоди, битва між добром і злом на тлі манікюрних реквізитів та перукарських стільців.

Фільм про салон краси був знятий і в радянському союзі. Це чуттєва, романтична історія кохання, що відбувається між працівниками салону краси та їх рідними. Стрічка була знята ще у 1985-му році, з того часу салонна індустрія зазнала масштабних змін. Зачіски, манікюр та одяг годі й впізнати, втім, кохання не має часових рамок. Фільм можна передивлятись рік за роком.

А ще, про кохання – це салон краси у Рівному Vanille. Позиція студії краси така, що кожен клієнт обов’язково повинен закохатися. Під час манікюру жінки отримують такий заряд позитивної енергії, що їх життя у найближчий час радикально змінюється на краще.

Additional Info

• Статьи партнеров: нет