Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




07.07.2017

Навчальна література: вивчення мов і предметів зі шкільної парти

Шкільна програма передбачає вивчення загальноосвітніх предметів по закріпленим підручникам. Школярі отримують профільну літературу, необхідну для ознайомлення з конкретним предметом.

Шкільна програма передбачає вивчення загальноосвітніх предметів по закріпленим підручникам. Школярі отримують профільну літературу, необхідну для ознайомлення з конкретним предметом. Проблема полягає в тому, що базова шкільна література не завжди передбачає повне охоплення тем, а інколи вона явно застаріла у порівняні з більшістю сучасних курсів вивчення мов.

У пошуках додаткових джерел знань вчителя, батьки і навіть самі діти намагаються знайти інформацію, яка допоможе засвоїти ази програми. Додаткові підручники можна придбати на bookletka.com. Це база всіх необхідних підручних матеріалів не просто для вивчення предмета, а й для розширення меж світогляду. Правильно підібрана навчальна література стане справжнім помічником для школяра і його батьків.интернет магазин книг

Робочі зошити: сам собі репетитор

Для закріплення отриманих знань необхідно відповісти на питання в кінці кожної теми підручника. Цього достатньо для поверхневого освоєння інформації. Часто вчителі пропонують в якості додаткових матеріалів робочі зошити.

Наприклад, підручники з англійської мови - це найчастіше теорія з мінімальною кількістю вправ. Робочий зошит являє собою комплекс перевірочних робіт. Розробляється він відповідно до певного підручника. Вкрай важливо купувати робочий зошит саме за програмою основного підручника. Закріплення знань на практиці приносить позитивний результат. Такий зошит також стає тренуванням перед здачею іспитів або зовнішнього незалежного тестування. Правильно розроблені тести, логічні завдання, зіставлення гарантують максимально повноцінне освоєння тематичного блоку.

Вивчаємо іноземну мову по книгам

Незважаючи на величезну кількість пропозицій для вивчення іноземної мови, робота з підручниками залишається на першому місці. Базова література допомагає знайти відповіді на теоретичні питання, а допоміжна у вигляді зошитів і збірників завдань - виявити свої мовні знання. Курс oxford book для вивчення англійської - це багаторівнева література для школярів і студентів. Починаючи з азів (артиклів, прийменників, побудови речень) і закінчуючи вивченням вузькоспеціалізованих тем за допомогою підручників oxford book можна стати англомовною людиною. А це в подальшому відкриває великі перспективи, як в пошуку гідної роботи, так і для подорожей.

Additional Info

  • Статьи партнеров: нет
Количество просмотров: 939

Архив новостей

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5